الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه نه سینه نه باسن هیچی ندارن، انحنای بدن زنانه رو ندارن، چطور خوشگلتر؟
قرار نیست که مخاطب باهاشون رابطه جنسی برقرار کنه که سینه و باسن بزرگ داشته باشن
لباس بهتر روی تنشون میشینه
و کلا اندام ظریف و بلند لباسارو خیلی فنسی و باکلاس میکنه
من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
شما اولش میگی خوشگل ترن والا خوشگلو برای قیافه میگن دیگه😂
خوشگل و خوشتیپ یا لااقل چهره متفاوت و خاص
برای مدل شدن لازمه
یه پکیج کامل میخواد
من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
حالا اندامو گفتن خوشگل چه فرقی داره با اینکه بگن جذاب و خوشتیپ بوده ؟!
مهم اصل کلامشون بود.