2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یدونه بیار.چون سنت هم بالا بره سخته ولی اگ دلت نمیخاد هیچوقت مادر بشی پس با همسرت درمیان بزار.قب ...

میخام

تخمک ضعیفه باید دارو بخورم

بعد ناراحتی اعصابم دارم بخام اون قرصا رو بخورم نمیتونم اقدام کنم یکی دوسال طول میکشه اون موقع هم میشه ۴۴

ینی چی

یعنی هم ازدواج کردم فسقلی اومدوویارو.....

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بارها گفتم، بچه به هر شرایطی فقط یه [تر] اضافه میکنه اگر رابطه تون خوبه، بهتر اگر زندگیتون شیرینه، ...

ما رابطمون خوبه و خوشبختیم و شوهرم هم آدم مسئولیت پذیریه ولی من افسردگی دارم. به نظرتون بچه دار بشیم یا نه؟

من از سن کم درگیر افسردگیم گاهی بهتر میشه گاهی عود میکنه ولی آدم بیخیالی نیستم. از لحاظ مالی هم مشکلی نداریم. خونه چهار خوابه اس و جا برای بچه هست  

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ما رابطمون خوبه و خوشبختیم و شوهرم هم آدم مسئولیت پذیریه ولی من افسردگی دارم. به نظرتون بچه دار بشیم ...

بچه دار شدن یه آمادگی کامل میخواد. همونقدر که شیرینی داره، خستگی داره کم خوابی داره، ضعف بدنی داره، بی نظمی برنامه ها رو داره. خصوصا یکسال اول ممکنه کولیک داشته باشه، رفلاکس داشته باشه، ساعت خوابش مشخص نیست، دندون درمیاره. خلاصه اگر نیازمند این هستی که یه تایمی در روز برای خودت باشی، یکسال اول چنین چیزی نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "