سلام بچه ها لطفا چند دقیقه وقت بذارید و خودتون روتوی جایگاه من فرض کنید
من بیست و چهار سالمه شوهرمم بیست و شش چهارساله که ازدواج کردم خیلی مشکلات مالی داشتم تا همین الان که دارم با شما مطرح میکنم همیشه هم جنگیدم که بهترین ورژن زندگی و شخصیتی رو خودمو شوهرم داشته باشیم خانواده شوهرم که باهشون قطع رابطه کردیم خانواده من هم که دور هستن من تک و تنها موندم ایناش مهم نیستا دو ساله که شرایط زندگیمون خیلی بد شده شوهرم چون وضع مالی پدرش خوب بوده از اول اصلا کاری نیست و همش منتظر حاضر کرده است که بهش برسه سرکار نمیره و خرجی به من نمیده حتی هزارتومن من خودم با هزار گرفتاری برای خودم کار زدم که الان شوهرم توقع داره من بهش پول بدم اصلااااا خودشو سختی نمیده میگه من نمیتونم کارگری کنم چکار کنم ؟ الان خانوادم دائم میگن جدا شو ازش ولی خودم دلم برای زندگیم میسوزه من چکار کنم تا حالا ده تا کار براش پیدا کردم اما خیلی بی رگه دو روز میره روز سوم یه بهانه میاره و تمام خیلی هم زبونش تیزه توی خونه هم خیلی اذیتم میکنه شاختهاست کارای بی ادبی میکنه باد معدشو هعی ول میکنه منم حرص که میخورم میگه مگه چیه و کلیییی کارای رو مخی من چکار کنم ؟ خودم همین الان هم اگه جدا شم میتونم برای خودم یه زندگی جم و جور سرپا کنم اما میگم شاید درست بشه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شما با یه شوهر باسن گشاد مواجه هستی راه حلش صحبت با پدر و مادر شوهرت هستش که بهش بگن تن ...
پدر مادرش کلا رهاش کردن شوهرم میگه من فقط وقتی کار میکنم که کار مال خودم باشه همش میگه یه مغازه واسه من بزن تا من کار کنم مغازه ام بزنم براش به دم گاو میبنده مطمئنم
اگه من بودم و خانوادم راضی بودن طلاق میگرفتم... حداقل حرفشو بزن شاید ی ذره ب خودش بیاد
بهش گفتم انقدر با این کارات تیشه به ریشه خودت نزن میگه اخر میخوایی خسته شی بری دیگه تهش اینه که طلاق بگیری باز دو سه روز دیگه پیاممیده تو نباشی من میمیرم من دوستت دارم