2777
2789
عنوان

ارشد مامایی یا ارشد آموزش بهداشت

699 بازدید | 12 پست

سلام لطفاً کسایی که میتونن راهنمایی کنند نظرتون رو بگین 

من کارشناس مامایی دارم و استخدام هم هستم و بچه کوچیکه هم دارم حالا دوست دارم ادامه تحصیل بدم 

1)ارشد مامایی شرکت کنم کتاب‌اش رو دارم اطلاعاتم کامله چند سال قبل هم یک بار کنکور ارشد مامایی شرکت کردم ولی رتبم خوب نشد 280 بود چون درگیر استخدامی بودم الان اگه بخوام میتونم فقط مشکلم اینه که شهر خودمون ارشد مامایی نداره و اگه بخوام قبول شم نزدیک ترین شهر سه ساعت با هام فاصله داره و خوب بچه و شاغل بودن هم باید مد نظر گرفت

۲) میتونم آموزش بهداشت شهر خودمون ارشد شرکت کنم فقط مشکلم اینه که نمی‌دونم منابع اش چیه و چطور بخونم کتاب‌اش رو ندارم و اطلاعاتم در موردش اندازه سوزن هست مزیتش اینه که شهر خودمون داره 🥲

برای ادامه و دکترا هم بخوام ادامه بدم آموزش بهداشت میتونم بهداشت باروری رو بگیرم همون‌طور که از ارشد مامایی میتونم شرکت کنم

حالا عزیزانی که مامایی خواندن یا آموزش بهداشت یا در دوست و آشنا سراغ دارن یا ارشد شهر دیگه خوندن با بچه کوچیک لطفاً راهنمایی کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میخای ارشد بگیری ؟ چقدر توی حقوق تاثیر داره؟ از نظر شغلی ارتقا داره؟

من میخوام ادامه بدم که اگه بشه از درمان خارج بشم 🤦🏻‍♀️ دانشگاه رو بیشتر دوست دارم..... رو حقوق هم نمی‌دونم چقدر تاثیر داره 

من میخوام ادامه بدم که اگه بشه از درمان خارج بشم 🤦🏻‍♀️ دانشگاه رو بیشتر دوست دارم..... رو حقوق هم ...

فک کنم ارشد مامایی بهتر باشه.‌چون خارج از دانشگاه،برای مطب هم خوبه.

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

فک کنم ارشد مامایی بهتر باشه.‌چون خارج از دانشگاه،برای مطب هم خوبه.

قصد مطب رو ندارم خودم الان شاغلم و سرم شلوغه مطب که دیگه اصلا قصدم فقط اینه که بتونم از اینجا که هستم خارج بشم و در آینده برای هیئت علمی بتونم شرکت کنم

قصد مطب رو ندارم خودم الان شاغلم و سرم شلوغه مطب که دیگه اصلا قصدم فقط اینه که بتونم از اینجا که هست ...

میدونم. میگم ینی اگر یک‌درصد اون نشه، مطب رو بتونین داشته باشین. در کل نظر همسرتون هم مهمه. اینکه میتونین پرستار بگیرید برای بچه هاتون یا نه. ممکنه مثلا راه دو یک شب خونه نباشین و این چیزا.

میدونم. میگم ینی اگر یک‌درصد اون نشه، مطب رو بتونین داشته باشین. در کل نظر همسرتون هم مهمه. اینکه می ...

همسرم مشکل نداره میگه در هر صورت حمایتت میکنم خواستی بخون هر جا خواستی هم نخون خودت رو خسته نکن تصمیم با خودمه خودمم که نمی‌دونم چه کنم🥲😅

همسرم مشکل نداره میگه در هر صورت حمایتت میکنم خواستی بخون هر جا خواستی هم نخون خودت رو خسته نکن تصمی ...

من نمیدونستم اصلا مامایی ها میتونن ارشد بهداشت بدن. مطمعن هستی میشه؟ در کل اگر شرایطم سخت نمیشد ، ارشد مامایی میدادم.

من نمیدونستم اصلا مامایی ها میتونن ارشد بهداشت بدن. مطمعن هستی میشه؟ در کل اگر شرایطم سخت نمیشد ، ار ...

آره میشه برای دکترا هم چون پایه کارشناس مامایی دارم اگه ارشد آموزش بهداشت بخونم میتونم بهداشت باروری بخونم یعنی در آخر برگردم به سمت رشته خودم