2777
2789

من بسته پستیم باید چند روز پیش می‌رسید ولی نرسید واسه همین رفتم اداره پست ببینم چرا نرسیده ، اونا بهم گفتن ۴ روز پیش تحویل دادیم، میگم به کی دادین میگه مغازه دار کنار خونه😐 رفتم پیش مغازه دار میگه بسته رو گذاشتم تو حیاط تون هرچی میگردم نیست ، هیچکی گردن نمیگیره بسته ی من و ، من الان از کی باید خسارت بخوام؟ اون مامور پست بیشعور نباید به من یه زنگ میزد میگفت اگه خونه نیستین من بسته رو به کی بدم؟ همین طور سرخود باید میداد به هر غریبه ای؟

باید از پست خسارت بخواب

نباشی هم توی خونه اون باید برگشت بزنه پست رو نه اینکه بده مغازه کنار خونتون

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
باید از پست خسارت بخواب نباشی هم توی خونه اون باید برگشت بزنه پست رو نه اینکه بده مغازه کنار خونتون

خیلی اعصابم و خورد کردن سری پیش هم بسته م گذاشته مامور پست رو پله بدون اینکه حتی با من تماس بگیره ، اتفاقی رفتم تو پارکینگ دیدم بسته م اونجاست برداشتم ، زنگ زدن و واسه چی گذاشتن پس😑 از صبح اینقدر حرص خوردم دارم میمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اعصابم و خورد کردن سری پیش هم بسته م گذاشته مامور پست رو پله بدون اینکه حتی با من تماس بگیره ، ...

حرص نداره عزیزم حق داری

میتونی حتی ازشون شکایت کنی همون بار پیش باید خیلی جدی باهاشون برخورد میشد که ایندفعه اینطوری نکنه

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️