2777
2789
هابخدا🤣🤣🤣 خوااهر شوهرم بخدا هربار که میاد یه کوه چیز میز میاره کیک نون خامه ای باقلوا  تو خ ...

چه خوبه که هواتو دارن..خداحفظشون کنه.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوس کردم باردار بشم    

😍😍بشو اما بعدش خیلی سخته🤣🤣

برا یه گاربر دیگه هم توضیح دادم مادرشوهر خواهرشوهر وقتی میان خونمون کلیچیز میز میارن که اصن نمی تونم بخورم تو بارداری وزنم که زیاد نشده وزنم کم کردم😥

فقط حرف مادر بزرگت🤣🤣حالا من زیاد برام مهم نبود. عادی بود همه چیز

😥🤣🤣مادربزرگم و عمم کلان سخنان باحالی میگن حالا اگه حوصله کردم خاطراتشون را میگم بهت🤣🤣🤣

من مادر شوهر و خواهرشوهر خیلی حساسن هرچی هوس کردی بخور البته من از اشتها افتادم وزنم کم کردم😥

چه خوبه که هواتو دارن..خداحفظشون کنه.

خیلی عشقن خیلی بخدا من خواهر ندارم دوتا خواهرشوهرام مثل خواهرم مادرشوهرمم فرشتس مثل مادرمه من عروس راه دورم انقدر بهشون وابسته شدم گاها می رم شهرمون پیش مامانم هواشون را می کنم

این بچه را شوهر نمی خواست مادرشوهر انفدر حرفش زد شوهرمو