2777
2789
عنوان

ببینید خالم چی برام فرستاده 😑 شما بودین چه حسی پیدا میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 26 پست
ای بابا ادم‌مگ به خواهرزادشم حسودی میکنه

این به خواهرهای خودشم حسودی میکنه چه برسه به من 

دیگه خسته م ازش 

از خودش از زخم زبون هاش طعنه هاش

هر چیم جوابشو نمیدم از رو نمیره

فقط واگذارش میکنم به خدا 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

جات باشم کلا جوابشو نمیدم یا بلاکش میکنم 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ایشالا صدسال سایش بالا سرم باشه،

اینجوری جوابشو دادم 👇🏻

الهی آمین خدایا پول بابامو زیاد کن تا واسه حسودا قیافه بگیرم بعدش پول خودمو🙏🏻🥰😇

بعدش بلاکش کردم چون واقعا از کارهاش تپش قلب میگیرم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

کل کل نکن باهاش واکنش نداشته باش

اگه جوابشو ندم آروم نمیشم😅

چرا رفت امد داریددد.بگو چشات دراد خاله جون😍😘 بعدم‌بلاک.بی حیا

مامانم طرفداریشو میکنه میگم مامان ببین کاملا مشخصه اون خیر مارو نمیخواد

و گرنه من از خدامه قطع ارتباط کنم

الانم بلاکه

قربونت کاملا درکت میکنم،اینجور کسی و تو نردیکانم داشتم یه روسری سر میکردم نمیتونست از حسادت بهم نگاه ...

به خدا خسته م ازش 

اگه بگم رفتارش چه جوریه یه طومار میشه 

اینو بگو اسی بهش خیلی خوبه

دیروز اینجوری جوابشو دادم 👇🏻😑

الهی آمین خدایا پول بابامو زیاد کن تا واسه حسودا قیافه بگیرم بعدش پول خودمو🙏🏻🥰😇

جات باشم کلا جوابشو نمیدم یا بلاکش میکنم 

بلاکش کردم ولی از موقع تا الان چند بار زنگ زد

بعد به مامانم زنگ زد میگه چرا فلانی جواب نمیده

این دوستاشم باهاش قطع ارتباطن

رودر رو خیلی چاپلوسه آدم میگه از این خوبتر نداریم اما پشت تلفن یه جور دیگه س

بلاکش کردم ولی از موقع تا الان چند بار زنگ زد بعد به مامانم زنگ زد میگه چرا فلانی جواب نمیده این د ...

کلا بیمحلش کن بابا از اون ادمای بیکاره خودتو درگیرش نکن فقط وقتت هدر میره

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
ایول چیزی نگفت بعدش

نذاشتم حرف بزنه بلاکش کردم