2777
2789

اینم بگم که به شدت حسوده ۱۰ سال هم از من بزرگتره من قبلا بهش گفتم ماشین اسمم درومده پشت تلفن صداش عوض شد از حسادت 

میرم یه جفت کفش یا لباس بخرم اینم میره میخره عکسشو میفرسته واسم میگه ببین منم خریدم

مامان یه انگشتر طلا خرید اینم رفت به هر دری زد از جیب شوهرش پول کش رفت اونم انگشتر خرید

از فامیلهای شوهرش سر عقد همین خالم منو دیده بود شرایطشم خوب بود ولی بهشون گفته بود فلانی قصد ازدواج نداره و یکسال بعد به من این قضیه رو گفت😵‍💫

این ۱ درصد از رفتاراشه 

شما جای من بودین چیکار میکردین

عکس نوشته ای که واسم فرستاده رو میفرستم اگه امد😑

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بگو انشاءالله 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خانوادگی اینو بلاک کنین ، حوصله داریا 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

کاربری دیگم ترکیده قبلا. امروز کاربری جدید زدم باهاتون مشورت کنم واسه این موضوع 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عجب ب مامانت نشون بده

نشون دادم گفت منظوری نداشته حتما 

همینجوری الکی دفاع میکنه ازش😑

قربونت کاملا درکت میکنم،اینجور کسی و تو نردیکانم داشتم یه روسری سر میکردم نمیتونست از حسادت بهم نگاه کنه،نه تو مقصری نه اون درست میشه،تا میتونی دوری کن ازش،از خودت بهش خبر نده این جور آدما به جایی میرسن که ممکنه آسیب جدی به زندگیت بزنن،همین که میگه قصد ازدواج نداره،فردا خایتگاریت و نامزدیت و با دروغ بهم میزنه،مواظب باش