2777
2789

روز معلم روی صندلی معلم قرانمون میخ گذاشتیم بعد ک فهمید از هممون دونمره کم کرد😂😂😂😑😑😑😑

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاطره خوب وقتی میرفتیم مدرسه و قبلش پاورچین دیده بودیم و هرتایم آزادی که داشتیم برره ای میرقصیدیم

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

یادش بخیر مدرسه

یادش بخیر اذیت کردن معلم هامون رو دیوار نوشتن خاطره اخ

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

خدا مارو ببخشه

به معلمامون پیام می‌دادیم با اکانت فیک سرکارشون میذاشتیم می‌گفتیم تو خیابون دیدیمتون عاشقتون شدیم😂

البته این قضیه مال دبیرستانه

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

با رفیقم ادای معلمارو در میاوردیم😑😂😂 خدا ببخشه مارو

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

من خودم یه بار تو مدرسه یه با یه دختره ای دوست شدم اسمش محدثه که خود محدثه یه دوست داشت اسمش پرتو بود بعد کم کم صمیمی شدیم بعد من اومدم ادا معلم هارو در بیارم جلو پرتو بعد اومدم ادا معلم هنر در آوردم بعد هی محدثه میزد به پام منم جدی نگرفتم فرداش بهم گفت مامان پرتو معلم هنرمونه🥲🤣

خدا مارو ببخشه به معلمامون پیام می‌دادیم با اکانت فیک سرکارشون میذاشتیم می‌گفتیم تو خیابون دیدیمتون ...

😂😂😂😂😂😂

به خدا نگو مشکلم بزرگه به مشکل بگو خدام بزرگه❤🙏😍درخواست دوستی قبول نمیکنم با تشکر🙏
من خودم یه بار تو مدرسه یه با یه دختره ای دوست شدم اسمش محدثه که خود محدثه یه دوست داشت اسمش پرتو بو ...

یا خدا😐😐😑😑😂

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!

یادش بخیر پشت برنامه رو پیچیده بودیم اومدیم خونه ولی چند تا از چاپلوسا مونده بودن مدرسه بعدش معاون به همه زنگ زده بود.منکه شماره مدرسه رو دیدم جواب ندادم😂😂😂😂

اونایی که جواب داده بودن دوباره برگشته بودنا

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام