2777
2789

دیروز براتون تعریف کردم بعد پربازدید شدش و ترکید دیشب پیام داده بودش خواستگارم که خوبی خانوم کوچولو.... بعد من فقط سین زدم جواب ندادم اومدم اینجا گفتین بگیر بلاک کن ... الان بلاک کردم از اینستا زنگ زده بهم .. میخواستم جواب ندم مامانم فهمید اونه گفتش باید جواب بدی ... الان جواب دادم احوال پرسی کردش بعد گفتش چرا بلاک کردی دختر 

گفتم که چ دلیلی داره با هم صحبت کنیم وقتی دیگه همه چی تموم شده 

بعد گفتش  ازم ناراحتی ؟ 

بعد منم یکم وایسادم یاد دیروز افتادم چطوری باهام رفتار کردش گفتم ناراحت نه چون مهم نیستش برام فقط عجیب بود رفتارتون که انقدر بی احترامی کردین بهم .

بیاین بقیه بگم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

میشه خلاصه بگی چی گفته من در جریان نیستم  

خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی  نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن                          حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم  یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اونم گفتش من دیروز بهت گفتم بی احترامی نیستش ندونستم انقدر بچه ای نمیشه راجی مسائل مهم باهات صحبت کرد . بعد گفتش من فقط نظراتو و حرفای خودمو گفتم بهت هم گفتم این واقعیت من هستش نمیخوام بهت دروغ بگم 

منم وسط حرفش پریدم گفتم شما دیروز به زور اومده بودی نشسته بودی رو به روی من واسه همین هم بودش دوس داری یه جوری همه چی رو بندازی تقصیر منو ول کنی بری 

بعد عصبی شدش گفتش اصلا اینطوری که فکر میکنی نیستش . منم گفتم خب میگی دوس ندارم چادر چرا نمیری دنبال یکی ک چادری نباشه ، معلومه که به زور مامانته

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
دیروز رفتش پربازدید بعد ترکید 

للطفا یکی که دیروز بوده تعریف کنه واسه خانوم تا من بقیه اش رو بگم مال امروز 

بعد اونم گفتش من دیروز بهت گفتم بی احترامی نیستش ندونستم انقدر بچه ای نمیشه راجی مسائل مهم باهات صحب ...

بعد گفتش که من مثل تو هنوز کوچیک نیستم دیگران برام تصمیم بگیرن ، کاملا با اختیار خودم بوده . 

بعد گفتش راجب چادر هم، من به تو بی احترامی نکردم فقط خواستم ببینم خودت دوس داری بپوشی یا خانواده ات اجبار کردن ... و هیچ مشکلی هم نداره هر جوری باشه 

ببین شما هیچ جوره ب هم نمیخورید از طرز فکرتون سلیقتون‌ تو پوششتون .وقتی تو جلسه اول رفتار با ی خانومو نمیدونه و مدام بی احترامی میکنه خب ب مامانتم بگو ک‌ نمیخواییش خب بحث ایندته عزیزمن

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
خب

بعد گفتم خب چادر هیچی برای چی دستمو به زور میگیری به حریمم تجاوز کردی رسما 

بعد خندید گفتش  چ تجاوزی من خواستم فقط باهام احساس راحتی کنی .

بعد گفتم خب چادر هیچی برای چی دستمو به زور میگیری به حریمم تجاوز کردی رسما  بعد خندید گفتش &nb ...

بعد منم گفتم ارع مشخصه کاملا فقط خواستی احساس راحتی کنم بعد گفتم من دیروز نظرمو بهت گفتم من و تو به درد هم نمیخوریم این ازدواج هم ازدواج موفقی نیستش بچه بازی که نیست مثل سگ و گربه به جون هم باشیم همش 

بعد گفتش من دیروز هیچ دعوایی باهات نداشتم ، الانم دارم صد بار بهت میگم قصد ناراحت کردنت رو نداشتم، هیچ چیزی از قصد نبوده، بعد گفتش من خیلی از صحبت هام مونده بود تو مثل بچه ها قهر کردی رفتاری من انتظار رفتار خانومه تری ازت داشتم فکر میکردم میتونم راحت باهات حرف بزنم.