18konkori مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1281 عنوان دانشجوهای پزشکی میشه بیایین 267 بازدید | 27 پست سلام به همهمن پشت کنکوریم پایم به شدت ضعیفه اگه ازالان خیلی خوب شروع کنم میتونم ۱۴٠۴دانشگاه شهیدبهشتی قبول بشم؟؟؟ 1402/12/05 | 15:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2798 چند سالتهچه مدرسه ایی بودیقبلا پایت چطور بود اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2798 منم پشت کنکوریماا😂 اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
18konkori مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1281 چند سالته چه مدرسه ایی بودی قبلا پایت چطور بود ۱۸دولتی پایم کلا ضعیفهشماهم کنکوری هستین؟
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2798 ۱۸ دولتی پایم کلا ضعیفه شماهم کنکوری هستین؟ اره اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2798 ولی اگه اصولی ومستمر تلاش کنی میتونی منتها باید از بیس بیس شروع کنی اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
18konkori مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1281 ولی اگه اصولی ومستمر تلاش کنی میتونی منتها باید از بیس بیس شروع کنی 🥲🥲شما دانشجوی پزشکی میشناسین میشه تگش کنین؟
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2798 اولین سال؟ وهدفت چیه؟ خوب تاحالاپیش رفتی؟ دومین سالمهدندونمیدونی من پایم خوبه ولی بزرگترین مشکلم اینه ک یه مدت میخونم یه مدت کلا ول میکنم اگه مستمر بخونم همه چی حله اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2798 🥲🥲 شما دانشجوی پزشکی میشناسین میشه تگش کنین؟ من تو این سایت کسی نمیشناسم😂 اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
18konkori مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1281 دومین سالمه دندون میدونی من پایم خوبه ولی بزرگترین مشکلم اینه ک یه مدت میخونم یه مدت کلا ول میکنم ... اره منم تقریباهمینم چندروز میخونم چندروز نهکنکوری۱۴٠۲ هستی؟؟
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2798 اره منم تقریباهمینم چندروز میخونم چندروز نه کنکوری۱۴٠۲ هستی ؟؟ اوهوم خیلیییییبی بده واقعا نمیدونم چطوری خودم درست کنم اره اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
دندونپزشک_مملکت_۸۴ عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 2798 مشاور داری یا قبلا داشتی؟ اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️🔥❤️🔥❤️🔥 هـــرگــزنـخواب کــوروش ای مهر آریایی بـــی نــام تــو وطــــن نــیـز نـــام و نـــشـان نــدارد.
18konkori مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 1281 مشاور داری یا قبلا داشتی؟ دارم 🥲🥲🥲همش قول میدم میخونم امانمیخونم