2777
2789

ی طرفم التهاب داره لثه اش آویزون شده غذا میره زیرش میمیرم و زنده میشم تا درش نیارم ی طرفمم دندونم ریشش شکسته زبونم بهش میخوره میمیرم چیکار کنم خدایا

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پزشکت مشورت کن قرقره آب نمک ک بی ضرره تو بارداری اما اگه لثه زخم باشه شاید اذیتت کنه

قرقرهکردم انگار ن انگار ن فقط التهابه باد کرده یکم و قرمز شده و آویزون

لثه رو که برو پیش جراح لثه تا اون موقع هم با آب نمک بشور 

آخه الان نمیشه کاری کرد باردارم کسی کاری نمیکنه برام

قرقرهکردم انگار ن انگار ن فقط التهابه باد کرده یکم و قرمز شده و آویزون

منم چقد تو بارداری اذیت بودم بابت دندونام

ببین شب ک میخوای بخوابی ی آب نمک غلیظ درست کن و قرقره کن و دیگه دهنتو آب نکش و بخواب.روغن میخک اگه اشتباه نکنم البته استفاده میکردم تا بیحس کنه.از عطاری بپرس راهنماییت میکنه.

بعد از زایمانتم سعی کن اوایل مدام ماسک بذاری تا هوا مستقیم وارد دهنت نشه چون بدن زائو تا مدتی طول میکشه ک سرحال بشه اون هوای مستقیم باعث خرابی سریعتر دندونا میشه.اینو مامانم گفت اما منِ نادون گوش ندادم الان همش درگیر دندونامم.

منم چقد تو بارداری اذیت بودم بابت دندونام ببین شب ک میخوای بخوابی ی آب نمک غلیظ درست کن و قرقره کن ...

خیلی ممنون بابت راهنمایی هات گلم خیر ببینی