2777
2789
عنوان

خواستگار

142 بازدید | 8 پست

من یک خواستگار دارم که چند  سال رفته انگلستان و داره اونجا زندگی میکنه.من خودم چادری هستم و خانوادمون مذهبی ولی تو اینستا که عکسهاشو نگاه میکنم پسره ابروهاشو برداشته و زنجیر تو گردنش هست.مادرش منو دیده  و از گفته های مادرش به پسره منتقل کرده گفته میپسندی. منو پسره در حال اشنایی  خودش میگه نماز و روزه میگیرم میخونم. اهل سیگاری و مشروب نیستم. اخلاقشم که چت میکنیم خوبه دیگه نمدونم تو حظوری چحوری خواهد بود. شغلشم مکانیک هستش.قیافه ی من نسبت به پسره خوبه ولی هنوز منو ندیده. هم قد هستیم با پسره. بنطرتون چیکار کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از من تعریف میکنه میگه خدا تورو سر راه من گذاشته تو همونی هستی که منتظرش بودم منم واقعیتش تا حالا از اینجور حرفها هیچ کدوم از خواستگارهام نگفتن.در کل راحت ابراز محبت میکنه. میگه من تا حالا زنا نکردم واز این حرفها. واینکه حرف کلامش محبت هستش میگه واقعا خوشبختت کنم. یکمی از این رفتارهاش تعجب کردم. میگه قیاف برای من مهم نیس مهم اخلاق هستش.