2777
2789

سلام من اقا هستم 

تو دانشگاه دخترخانومی هستن که من یکسالی میشه میشناسمشون

و باهم تو تلگرام یکسالیه در ارتباطیم تو دانشگاه همو اصلا نمیبینیم فقط مجازی .

دقیقا یادم نیست برای چی ولی سال پیش برای یه مسئله ای به ایشون مراجعه کرئم دستشون درد نکنه راهنمایی هم کردن . و از اونجا اشنا شدیم .

داستان از جایی شروع شد که یکماه بعد ایشون با من گرم صحبت گرفتن و از اون موقع ما مثل رفیق های صمیمی شدیم (من اصلا کاری نکردم و نخواستم با ایشون اشنا بشم خودشون پاپیش گذاشتن و با من اشنا شدن منم نمیخواستم بزنم تو ذوقش  ) اقا گذشت صحبت کردیم گپ زدیم تا اینکه ایشون با من خیلی صمیمی تر شدن .... نمیدونم ! حس میکنم علاقه پیدا کرده خودشم هی میگه وابستت شدم . با اینکه من اصلا اونطوری باهاش رفاقت نکردم یعنی کاری نکردم که دلشو به دست بیارم . خودش خوشش اومده .

ایشون حرفاشون یه طوریه که زیاد باعث درگیری فکری من میشه همین چند شب پیش خیلی بی دلیل به من یه چیزایی درمورد رافقتمون یه چیزایی گفت من ذهنم خیلی درگیر شد کارای روزمره زندگیمو اصلا نتونستم درست انجام بدم . میگفت : بیا رابطمونو تموم کنیم من از وابستگی میترسم..... میترسم باهم اونقدر رفاقت کنیم تا وقتی که عاشق هم بشیم نتونیم ازدواج کنیم و زندگیمون بهم بخوره و..... )) خیلی شبیه فیلما حرف میزد 

حتی بعدش که من خواستم دهن باز کنم و نظرمو درمورد روابطمون بهش بگم نذاشت بگم . گفت بیخیال نباید این بحثو باز میکردم و...... تا ساعت 2 3 شب منو بیدار نگهداشت و هرچی خواست گفت تا من خواستم زبون باز کنم ونظرمو بگم خداحافظی کرد و گفت : شبت با تمام احساسات گفته نشده و خفه شده بخیر ))) :///// این مدل شب بخیر گفتن چه معنی داره ؟؟؟؟؟؟؟ 

من به ایشون علاقه مند نیستم ولی خودش هم یه بار گفت که رو من نظر نداره ولی وابسته من شده ://

ی بارم ی چیزی گفت من کپ کردم ... میگفت برای چی سال پیش اومدی از من سوال پرسیدی چجوری وارد سایت بشی ... ای کاش نمیومدی و .... این حرفا :///// من واقعا موندم چی بگم .

نمیدونم چشه ... چی میکشه .....سعی کردم کمکش کنم ولی خودش نمیخواد منم دیگه دخالت نکردم .

حتی عقاید و طرز فکر های ما خیلی در تضاده ...... 

نمیدونم چطوری وابسته من شده .

خانوم چادری و مذهبی هستن .

من میخوام یه طوری رابطمو با این شخص تموم کنم ولی نمیدونم چطوری ..... شیطونه میگه بلاک کنم یهو برم (( چون واقعا فکر و زندگی منو مختل کرده ).... از ی طرف میترسم دلش بشکنه ناراحت شه و اصلا دوست ندارم اینطوری بشه  .... شما چه پیشنهادی دارید  ؟

بازم سوالی داشتید بپرسید .

بری بهش لطف می‌کنی چون لیاقت حسشو ندارین

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال اولم  اگع خانم هستید چرا زدید آقا ؟ @niniyar_1     @niniyar_2   &nbs ...

نوشتن اقا هستن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

دوستت داره ولی نمیخواد رک بگه. کم کم تموم کن رابطه رو پیاماشو یک در میون جواب بده دیر جواب بده خ ...

این بدترین کاریه که می‌تونه در حقش کنه

چرا عذابش بده؟

خیلی رک بگه بهتره ادامه ندیم و مایل نیستم به ادامه دادن 

بهت علاقه مند شده ....دل میره حتی اکر شما نخاید 🤭میتونی کمرنگ بشی دیگ کمتر پیامشو ججواب بدی سرد باشی....هرچند گفته تو‌نگو حرفاتو میدونسته تو میلی ب رابطه نداری فقط نمیخاد از زبون تو بشنوه...بذار خودش کات کنه ک براش سخت نباشه....

من اقا هستم  اول اسمم رو توجه کنید امیر نوشته  اون عکس روی پروفایلم اشتباه شده

درست شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت