2777
2789

بچه ها پدر شوهر من یه زمین برامون خرید ک بسازیم و بریم سر خونه زندگیمون من تو‌رویاهام همیشه یه خونه شیک و دوبلکس و خلاصه تجملاتی تصور می‌کردم و دلم اونطور خونه میخواست بعد چند وقت طرح مسکن ملی اومد و پدر شوهرم برامون ثبت نام کرد حالا همه میگن مسکن ملی رو بساز بشین ک از دستت نره اون زمین دیگه باشه سرمایه برا اینده یا حالا دوباره بسازین یا بفروشین ماشین خوب بخرین و …چون اگه زمین خودمون و بسازیم مسکن ملی رو دیگه نمیتونیم بسازیم از دستمون میره.ولی اخه زمینای مسکن ملی ۲۰۰ متره کوچیکه از طرفی مجوز دوبلکس هم نمیدن باید ساده بسازم مث‌خونه رویاهام نمیشه بنظر شما چیکار کنم؟؟ مسکن ملی بسازم و زمینم و نگهدارم سرمایه زندگی یا زمینم و بسازم و کلا بیخیال مسکن ملی؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوبلکس نساز ما خونه دوبلکسم چیه نصف وسایل بالاست نصف پایین میخوایم تا بیرون بریم باید بریم طبقه بالا از کمد اتاق خواب لباس برداریم بچه دار بشی هی باید مراقب باشی از پله نیفته خونه غیر دوبلکس هم شیک و قشنگه اگه مدلش خوب باشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خوبه که ..اگه پولشو دارین قسطای مسکن ملی زیاده اگه میتونین پرداخت کنین بهتر این مسکن ملی و بسازین زم ...

اره بابا میتونیم فقط پدر شوهرم میگه حیفه مسکن ملی و از دست بدین یه سرمایه ایه ک از دستتون میره اونو بسازین زمین باشه سرمایه زندگیت خواستی کم کم بساز نخاستی بفروش هرکار میخوای کن