2777
2789

امیدوارم که خیانت ندیده باشی ولی اگه دیدی و موندی عین خودم بدون کسی که یبار خیانت کرده بازم می‌کنه ، چون به خودش اجازه داده یبار این کارو کنه با اینکه میدونسته اشتباهه .

خواهر من برادر من خیانت فراموش نمیشه اگه یبار خیانت دیدی برو نگو بخاطر بچم میمونم ، نمون چون بیشتر از تو اون بچه از لحاظ روانی نابود میشه چون دیگه هیچ عشقی زیر اون سقف نمی‌مونه ، چون اگه بخوای بمونی و حتی بخوای فراموشم کنی بگی می‌سازم باز زندگیمو نمیتونی شاید بشه یکم جمع و جور کنی و اعتماد کنی باز ولی هربار که بیرون رفتنی عطر میزنه تو ذهنت جرقه میخوره یا وقتی نزدیکت میشه باز یه سری چیزا تو ذهنت پلی میشه ، ذهنت شکاک میشه و نمیتونی دیگه دوسش داشته باشی با قلبت......

اگه خیانت دیدی بفکر انتقام نباش نگو منم انتقام میگیرم 

اگه خیانت دیدی مشکل از تو نبوده تو کم نزاشتی براش ذات آدمی که کثیف و خراب باشه خیانت می‌کنه پس خودتو مقصر ندونیا

و اگه داری خیانت می‌کنی و فکر می‌کنی هیشکی نمی‌فهمه و هیشکی نمیدونه  اینو بدون هیچوقت ماه پشت ابر نمونده یه روز همه میفهمن و به بدترین شکل آبروی خودتو می‌بری .

یا فکر می‌کنی چون از همسرت یه سری کمبود هارو داری تجربه می‌کنی راهش اینه با یکی دیگه باشی و اینجوری شادتری و اینجوری حس خوشبختی می‌کنی ازت خواهش میکنم طلاقتو بگیر و بعد هرکاری میخوای بکن ..

متاسفانه جامعه و دنیا بیشتر و بیشتر داره به سمت خیانت می‌ره امیدوارم هیچوقت براتون نشه تجربه 

در آخر :امیدوارم زندگی همه پر از عشق و بدون خیانت باشه ♥️ 

یه صلوات نمی‌رسه به من مشکلم خیلی بزرگه 🥺 فرستادی بگو منم برات بفرستم 💖 یک عدد تعلیقی هستم 🥴‌ کاش هَنوزم‍ مثل بَچگیآمون تَ‍نهآ تَلخی زندگیمون شِربَت سرَمآ خوردِگی بود!😔🥺‌‌❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊احتیاج دارم.  . به دو دست برای بافتن موهام، به یه قلب برای نوازش اشکام، به چندتا قرص برای آرامش شبام، به خودم، به لیست پلی آهنگای تو.  .به خنکی اوایل هفت صبح،به قشنگی خواب بعدظهر به بلندی شب برای کاربه خودم؛این روزا خیــــلی زیاد؛ احتیاج دارم.  .  !(":نترسم که با دیگری "خـو" کنی ، تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر من بار اول باید بخشید چون انسان جایزالخطاس بعدم حالا نبخشیم میخواهیم بعدش چیکار کنیم اونم با بچه مگر اینکه مجرد باشی 

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
ب نظر من بار اول باید بخشید چون انسان جایزالخطاس بعدم حالا نبخشیم میخواهیم بعدش چیکار کنیم اونم با ب ...

اینکه میگید انسان جایز الخطاست بنظرم اشتباهه و انسان نباید به خودش اجازه بده هر اشتباه و خطایی رو مرتکب بشه چون همین اشتباهی که جایز میخونیدش باعث میشه طرف دیگه هیچوقت اعتماد نکنه باعث میشه ذهنش سمی بشه یه سری چیزا رو حتی اگه پاک کن هم برداریم و پاک کنیم جاش میمونه ، این خطا هر چقدر بخشیده بشه طرفت درست نمیشه بازم تکرار می‌کنه چون اون یبار لذت این خطا رو چشیده وبنظرش دلچسب اومده با اینکه میدونسته اشتباهه 

همه می‌دونیم پفک چقدر برای سلامتی مضره و نباید بخوریم ولی میخوریم چقدر بهمون مزه میده و میچسبه بهمون دقیقا همینه  

یه صلوات نمی‌رسه به من مشکلم خیلی بزرگه 🥺 فرستادی بگو منم برات بفرستم 💖 یک عدد تعلیقی هستم 🥴‌ کاش هَنوزم‍ مثل بَچگیآمون تَ‍نهآ تَلخی زندگیمون شِربَت سرَمآ خوردِگی بود!😔🥺‌‌❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊احتیاج دارم.  . به دو دست برای بافتن موهام، به یه قلب برای نوازش اشکام، به چندتا قرص برای آرامش شبام، به خودم، به لیست پلی آهنگای تو.  .به خنکی اوایل هفت صبح،به قشنگی خواب بعدظهر به بلندی شب برای کاربه خودم؛این روزا خیــــلی زیاد؛ احتیاج دارم.  .  !(":نترسم که با دیگری "خـو" کنی ، تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
من تو خونواده ای زندگی میکنم که از اول هیچ عشقی نبوده،همیشه پدر و مادرم به هم خیانت میکردن و میکنن،م ...

و روان بهم ریخته ی شما حاصل این خیانت های پی در پی ... متأسفم و بهتره با یه مشاور یا روانشناس صحبت کنی 

امیدوارم زندگی خوبی در انتظارت باشه 

اینکه میگید انسان جایز الخطاست بنظرم اشتباهه و انسان نباید به خودش اجازه بده هر اشتباه و خطایی رو مر ...

یعنی شما خودت اشتباه نمیکنی خطا نمیکنی اگر نمیکنی ک فرشته ای ولی اگر می‌کنی پس انسان جایزالخطاس باید یک فرصت داد تا جبران کنه اگه واقعا پشیمون هست و از روی نادونی ی کاری کرده..اونی که پشیمون نیس و ذاتش خرابه رو که هم تکلیفش معلومه نباید بخشید.... ولی برای بار دوم و سوم غیر قابل بخشش هست چون دیگه آگاه بوده و بازم تکرار کرده ،اینم بگم چه ببخشیم و نبخشیم فراموش کردنش واقعا سخته 

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓