امیدوارم که خیانت ندیده باشی ولی اگه دیدی و موندی عین خودم بدون کسی که یبار خیانت کرده بازم میکنه ، چون به خودش اجازه داده یبار این کارو کنه با اینکه میدونسته اشتباهه .
خواهر من برادر من خیانت فراموش نمیشه اگه یبار خیانت دیدی برو نگو بخاطر بچم میمونم ، نمون چون بیشتر از تو اون بچه از لحاظ روانی نابود میشه چون دیگه هیچ عشقی زیر اون سقف نمیمونه ، چون اگه بخوای بمونی و حتی بخوای فراموشم کنی بگی میسازم باز زندگیمو نمیتونی شاید بشه یکم جمع و جور کنی و اعتماد کنی باز ولی هربار که بیرون رفتنی عطر میزنه تو ذهنت جرقه میخوره یا وقتی نزدیکت میشه باز یه سری چیزا تو ذهنت پلی میشه ، ذهنت شکاک میشه و نمیتونی دیگه دوسش داشته باشی با قلبت......
اگه خیانت دیدی بفکر انتقام نباش نگو منم انتقام میگیرم
اگه خیانت دیدی مشکل از تو نبوده تو کم نزاشتی براش ذات آدمی که کثیف و خراب باشه خیانت میکنه پس خودتو مقصر ندونیا
و اگه داری خیانت میکنی و فکر میکنی هیشکی نمیفهمه و هیشکی نمیدونه اینو بدون هیچوقت ماه پشت ابر نمونده یه روز همه میفهمن و به بدترین شکل آبروی خودتو میبری .
یا فکر میکنی چون از همسرت یه سری کمبود هارو داری تجربه میکنی راهش اینه با یکی دیگه باشی و اینجوری شادتری و اینجوری حس خوشبختی میکنی ازت خواهش میکنم طلاقتو بگیر و بعد هرکاری میخوای بکن ..
متاسفانه جامعه و دنیا بیشتر و بیشتر داره به سمت خیانت میره امیدوارم هیچوقت براتون نشه تجربه
در آخر :امیدوارم زندگی همه پر از عشق و بدون خیانت باشه ♥️