2777
2789
عنوان

زگیل

289 بازدید | 17 پست

دوستای که مبتلا به زگیل تناسلین و دکترشون دکتر عاطفه الهویی نظری هستش باید بگم ایشون مطبشون به شدت کثیفه درسته کار کرایوشون خوبه وقرصی که تجویز میکنن عالیه اما پولشو میگیره هرکس بره تو مطبش صدتا بیماری دیگه بهش اضافه میشه خودمم مریض ایشونم کارشونم بد نیس ولی به نظرم نسبت ب نظافت مطبش اینکه زیر انداز همه مریضاش از صبح تا شب یه دونست و مطبش پر خون وکثیفیه همه معترض باشین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرایو کنی زگیل میره ولی ویرووس همچنان تو بدن هست  باید ویرووس دفع کنی ک تنها راهش تقویت سیستم ...

و بنظرم راهش قرص ایموبلند،ورزش روزانه ،نداشتن استرس و رعایت اصولی تغذیتونه من خودم دکتر رو دیوونه کردم انقد که رعایت میکنم چندین بار بهم گفته بابا بدنت حداقل ماهی دوبار به گوشت قرمز احتیاج داره اما من اصلا نمیخورم یا میگه چون خودتو شوهرت ضایعه ندارین میتونید رابطه داشته باشین من 3ماه بدون رابطه رعایت کردم الآنشم ب خاطر شوهرم مجبورم رابطه داشته باشم 

و بنظرم راهش قرص ایموبلند،ورزش روزانه ،نداشتن استرس و رعایت اصولی تغذیتونه من خودم دکتر رو دیوونه کر ...

قرص پاورفیت درمانش قطعی تره 

درضمن ضایعه نداشتن خطرناکه ک بیماری داره سو خطرناک پیشرویی میکنه 

شیرینی رو کلا باید حذف کرد چون ویرووس تغذیه اش از شیرینی هست 

دمنوش های چای کوهی آویشن پونه کوهی اسطوخودس صنوبرسوزنی تو درمان علائم مثبتی نشون دادن

[QUOTE=339785389]قرص پاورفیت درمانش قطعی تره  درضمن ضایعه نداشتن خطرناکه ک بیماری داره سو خطرناک پیشرویی میکنه& ...[/QUOT

وجود زائده خودش باعث استرس و پایین اومدن سیستم ایمنی میشه 

بله کرایو کردم ۵بار رفتم کرایو دیگه خسته شده بودم خداروشکر یک ماهه نزدم فک کنم ب دلیل مصرف ایموبلنده

چ شکلی بود زائده

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
بله کرایو کردم ۵بار رفتم کرایو دیگه خسته شده بودم خداروشکر یک ماهه نزدم فک کنم ب دلیل مصرف ایموبلنده

بعد کجا بودش دقیق

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_