2777
2789
عنوان

مادرا با این ویروس جدید چه کنم؟؟؟

230 بازدید | 21 پست

دوقلوهام ۹ سالشونه ۲۰ روز پیش مریض شدن با گلو درد و تب سرم و دارو آزیترومایسین دادم تا یه هفته خوب شدن سه روز رفتن مدرسه دوباره گلو درد برگشت و بازم دکتر همون داروها داد و بعد از یه هفته خوب شدن الان یکیشون که خیلی هم سینش خلط داره میگه باز گلوم درد میکنه 😩😩😩😩😩

الان من چه کنم به خدا دارم دیوونه میشم نگین دوباره ببر دکتر که خستم کردن

میگم شاید خلط های گلوش چون زیاد هست و البته لوزه هم داره باز گلو درد شده اگه بهش آموکسی کلاو بدم ، اشکالی داره؟؟؟ چون امسال اصلا آموکسی ندادم میدونم اگه بخوره خوب میشه چه کنم ؟؟ کمک کنین 

این چه ویروسی هست افتاده تو جون بچه ها😔😔😔😔😔😔

ما که از اول مهر درگیر این مریضی ویروس هستیم لعنتی تموم نمیشه ..

.برای یکی از بچه ها وقت گرفتم ببرم عمل لوزه ..همین لوزه هم خیلی باعث مریضی میشه 

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ما که از اول مهر درگیر این مریضی ویروس هستیم لعنتی تموم نمیشه .. .برای یکی از بچه ها وقت گرفتم ببرم ...

آره دقیقا به خاطر لوزه هم هست دکتر بهم گفت باید عمل کنی آخه همش درگیر مریضی بودیم می خواستم یه کم هوا خوب بشه بعد از عید نوبت بزنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره دقیقا به خاطر لوزه هم هست دکتر بهم گفت باید عمل کنی آخه همش درگیر مریضی بودیم می خواستم یه کم هو ...

این ور عید باید بری نوبت میده برای اونور عید تازه بری وقت عمل مشخص می‌کنه شاید تابستون بشه 

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

من پسرم از وقتی رفت مدرسه مدام مریض میشه و دکترا گفتن لوزه داره و عمل کردیم الان که ده سالشه هیچ فرقی نکرده هر ماه ۲بار مریضه  و تا میاد‌خوب بشه ویروس جدید میگیره دیگه خسته شدیم از بس بچه دارو و انتی بیوتیک مصرف کرده .می خوام بگم همش حرفه‌چرنه که‌میگن‌ مریضیا بخاطر لوزه هست

من پسرم از وقتی رفت مدرسه مدام مریض میشه و دکترا گفتن لوزه داره و عمل کردیم الان که ده سالشه هی ...

اتفاقا جاریم هم همینو گفت پسرش امسال عمل کرده ۱۲ سالشمار هست گفت مدام سرفه میکنه و مریض هست و فرقی نکرده نمیدونم باید به حرف کی اعتماد کنم 

پارسال بردم پیش متخصص حلق و بینی گفت دخترت لوزه داره ولی نیاز به عمل نیست

امسال همش مریض میشه گفتم شاید برا لوزه باشه یه دکتر هم گفت عمل کن

لوزه ها رو عمل نکنید خیلی بده یکی از دوستام عمل کرد بچش دائم خروپف میکنه تازه عفونت قبلا میزد به گلو الان معلوم نیست به کجا میزنه تب میکنه فقط.  اگه لوزه سوم و بزرگ نداره بیخیال همه بچه ها مریض میشن تا ۱۲سالگی همینه دستکاریشون نکنید 

ویتامین زینک پلاس بده بخورن

داروهارو تا دو روز بعد بهبودی ادامه بده 

لنتی ویروسه برگشت داره بچه من سه هفته اس 

خودمم ده روزه 

انگار ن انگار 

مایعات زیاد بخورن 

غرغره 

سفکسیم ۲۰۰

من خودم گوشام هم سوت میکشن آبریزش چشم و بینی 

اصلا یه وضعیه با این ویروس ....

من پسرم از وقتی رفت مدرسه مدام مریض میشه و دکترا گفتن لوزه داره و عمل کردیم الان که ده سالشه هی ...

اصلا حرفای دکترا هم با هم تناقض داره 

من یه مدت برا سرفه هاشون آنتی بیوتیک نمی‌دادم یه دکتر بود مدام بخور تجویز می‌کرد آمپول هایی که باهاش تو دستگاه بخور میدن می گفت اینا بهتر هست والا همش دو هفته یه بار سرفه ها برمی‌گشت

الان هم که آنتی بیوتیک میدیم بازم برمیگرده

واقعا موندیم چه کنیم

بیچاره بچه هامون دلم کبابه براشون به خدا

بچه های منم از مهر تا حالا بیشترش رو مریض بودند.من به بچه هام ازیترومایسین میدم بهتر میشن البته وقتی که عفونت داشته باشه سینه و گلوشون.برای گلودرد هم بهشون گایافنزین یا برم هگزین بده خلط اوره.دمنوش هم خوبه برای گلودرد.

اتفاقا جاریم هم همینو گفت پسرش امسال عمل کرده ۱۲ سالشمار هست گفت مدام سرفه میکنه و مریض هست و فرقی ن ...

اگر واقعا لوزه هاش بزرگه و بچه خروپف میکنه عمل کن ولی اگر بردی چند تا دکتر گفتن نیازی نیست بیخود بچه رو اتاق عمل نبر چون اصلا ویروس و‌مربضی ربطی به لوزه نداره

لوزه ها رو عمل نکنید خیلی بده یکی از دوستام عمل کرد بچش دائم خروپف میکنه تازه عفونت قبلا میزد به گلو ...

جدی؟؟

یعنی ممکنه بدتر بشه

الان اون دخترم لوزه نداره ولی مرتب مریض میشه درسته به خاطر ویروسای مختلف هست اصلا شاید ربطی به لوزه هم نباشه