2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه کمکم کنین بچم

212 بازدید | 30 پست

۱۴ ماهشه ۱۰کیلو هسش از عصره یه دفعه تب کرده یه شیاف ساعت ۶غروب گذاشتم یه شیاف ساعت ۱۱و نیم جایی هستم تا فردا صبح امکان دکتر بردن ندارم الان بازم شیاف بذارم براش خطر داره داغه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه الان امکانش هست و وسیله دارید بچه روببرید بیمارستان   اما با اب ولرم و نمک پاشویه کنی ...

شیر هم نمیخوره از عصر تا حالا

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

سلام عزیزم پسر منم هفده ماهشه از دیشب تب شدید کرده با شیاف و استامینوفن زیاد پایین نمیاد منم دارم هر چهارساعت شیاف میزارم ان شاالله هم فرزند شما هم  من به زودی تبشون قطع شه

آره نیم ساعت دیگه میشه هر ۴ ساعت میتونی استامینوفن بدی 

شربت ندارم فقط تنها چیزی ک الان دارم شیافه

شیر خودش تب آورده شیر ندیا

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍