2777
2789

سلام خوشگلا شبتون بخیر باشه

کار میکروبلدینگ رو کسی انجام داده تا حالا؟؟

میگن بعد یه مدت کوتاه پخش رنگ داره ابرو قاب میشه و کلا بی ریخت😑😑 

اگه انجام دادید یا تو اطرافیانتون دیدید چقدر ماندگاری داشته؟ کرج جایی میشناسید که کارش باکیفیت باشه؟؟ 

قیمتا چطوره؟؟من بین دو تا سه قیمت کردم.

خلاصه ممنون میشم هرچی که راجب میکرو میدونید بهم بگید قشنگای من🤍🧡

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرشوهرم خالم و مامانم انجام دادم خیلی عالیه اصلا هیچ مشکلی نداشته اونارو دیدم خودمم میخوام انجام بدم تو شهر ما ۱/۴۰۰تا۱/۸۰۰هست

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️
کرج برو پیش استادِ من مهشاد کبیری

میشه بیشتر توضیح بدی

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
خواهرشوهرم خالم و مامانم انجام دادم خیلی عالیه اصلا هیچ مشکلی نداشته اونارو دیدم خودمم میخوام ا ...

چند مدت ماندگاری داشت؟اصلا دوار پخش رنگ شد؟؟؟

پوستتون چربه یا خشک عزیزم؟

شهرتون کجاست راستی

چند مدت ماندگاری داشت؟اصلا دوار پخش رنگ شد؟؟؟ پوستتون چربه یا خشک عزیزم؟ شهرتون کجاست راستی

برو توی اینستا بزن پرومیزد الهه بوراقی پیجشو ببین 

با کمپانی پرومیزد ترکیه کار میکنه

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
من تو گوهردشت  یکیو میشناسم عاااالی ببین پخش رنگ بخاطر این که رنگشون خوب نیست من سه ساله انجا ...

عزیزم میشه عکس ابروهاتو بزاری

آدرسم بدی🥰

برو توی اینستا بزن پرومیزد الهه بوراقی پیجشو ببین  با کمپانی پرومیزد ترکیه کار میکنه

حتما عزیزم 

شهرتونو نگفتی کجا بود

گفتم که کرج گوهردشت 

آها اشتباه شده 

چند مدت ماندگاری داشت؟اصلا دوار پخش رنگ شد؟؟؟ پوستتون چربه یا خشک عزیزم؟ شهرتون کجاست راستی

دو هفته ای میشه ترمیم یک ماهشونم رفتن یعتی یک ماهو نیمه زدن اصلا پخش رنگ نداشته پوستاشون خشک و مختلطه 

خوزستانیم

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️