2777
2789
عنوان

لیفت مژه خوبه انجام بدم؟؟

2592 بازدید | 15 پست

خانوما من چهرم کاملا نچراله تابحال هیچ کاری نکردم برای اولین بار تصمیم گرفتم مژه هامو لیفت کنم از کاشت خوشم نمیاد چون حس میکنم مصنوعی میشم بنظرتون خوبه؟؟مژه هام صافه برای همین وقتی میخام برم مهمونی اینا برای سادگی چشمام خط چشم میکشم دیگه میخام با مژه حالت چشمام بهتربشه انجام بدم یانه ممنون میشم تجربه هاتونو بگین اینکه هزینه اش تقریبا چقدره تا چندوقت موندگاره ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تصمیم ب اکستنشن دارم قبلن هم انجام دادم راضی ام

لیفت هم اگ مژه هات پر و بلنده خوبه فک کنم هزینه لیفت حدود ۱۵۰ یا ۲۰۰ باشه

نزدیک ی ماه هم موندگاری داره

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

من انجام دادم مژهام زود رفت ینی تا دو سه هفته موند ولی ابرو نه ماندگاریش بیشتر بود،۵۰۰ت الانو‌نمیدونم من با بوتاکس انجام دادم ،ولی بنظرم برای مژه بلندا خوبه مژه اش من مژهتم بلند و پر نیست

+خدایاشکرت🤍

من تصمیم ب اکستنشن دارم قبلن هم انجام دادم راضی ام لیفت هم اگ مژه هات پر و بلنده خوبه فک کنم هزینه ...

نه ۵۰۰ مای لمنینیشن خودش گرونه چجور با دست مزد انقدر؟ 

لابد بدش میریزه سریع

+خدایاشکرت🤍

نه ۵۰۰ مای لمنینیشن خودش گرونه چجور با دست مزد انقدر؟  لابد بدش میریزه سریع

نمیدونم عزیزم اینطرف انقدره هزینش من خودم نرفتم چندتا از دوست و اشناها رفتن

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
نمیدونم عزیزم اینطرف انقدره هزینش من خودم نرفتم چندتا از دوست و اشناها رفتن

شاید مدلن اخه نیس این سری میخاسم ابرو برم گفتن افزایش داشته نرفتم بد مژهم نه ها چون مژهام تغییر نکرد

+خدایاشکرت🤍

شاید مدلن اخه نیس این سری میخاسم ابرو برم گفتن افزایش داشته نرفتم بد مژهم نه ها چون مژهام تغییر نکرد

والا این شینگیل منگولا ک ما خانوما انجام میدیم هر سری ی قیمت داره😂