2777
2789

بچه ها همه کارامو کردم اشپزخونمو کامل شستم تمیز کردم همه وسایلامو از ته همشونو شستم حس خوبی دارم😍

سرویس بهداشتی و حیاط و حموم رو دادم شوهرم با دامستوس و تاید قشنگ برق انداخت 

خودمم پذیرایی و اتاقا و اشپزخونمو تمیز کردم 

سینک ظرفشوییمو اونقد سابیدم برق میزنه😍

فقط مونده دوتا فرشام و دوتا پتوهام  که باید بدم فردا رنگ بزنم قالیشویی بیان ببرن 

خیلی خستهههه شدم 

همین الان تموم شد کارام 

فقط الان موند برم حموم قشنگگگگگگگگ خستگیم در بره موصورتمم شیو کنم بیام بخوابم

شوهرگلیمم قول داده فردا ببرتمون بازار خرید عید😁😍 ک البته ۹۰درصد فقط قول میده عملی نمیکنه 

یکم هستین انرژی بدین برم حموم😢

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستام خیلی میسوزه بچه ها یکی از ناخنامم شکست چیکار کنم نصف شبی🙁🙁

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
انرژژژژژی انرژژژژژی

😂😂😂😂دیوونه

دستام خیلی میسوزه بچه ها یکی از ناخنامم شکست چیکار کنم نصف شبی🙁🙁

کرم بزن. وازلین داری بزن دستگش یکبار مصرف دستت کن بخواب تا صبح 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

خسته نباشی عزیزم سرت سلامت❤

ما فعلا ی مشکل بزرگ تو خانوادمون داریم که دلخوشیامونو گرفته. امیدوارم حل بشه

من یکم اتاق خودمو تمیز کنم و فرششو بشورم اوکیه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

الان بری حموم؟فردا بزو خب چ واجبیه

اخه نمیتونم بخوابم از صب کار میکنم حس میکنم گرد و خاک نشسته روم 😢😢😢