2777
2789

بچه ها یک چند وقتیه که احساس میکنم شوهرم هیچ علاقه ای به من نداره.تقریبا از وقتی بچمون دنیا اومد اینجوری شد. یکی از مهم ترین دلیلاشم میدونم اینه که نمیتونیم خیلی با هم رابطه داشته باشیم.قبل از بچه خیلی زیاد رابطه داشتیم تقریبا هر شب فقط هم به خاطر شوهرم چون من اصلا اندازه اون میل نداشتم. موقع رابطه هم که میدونین همه مردا کلی ابراز علاقه میکنن منه خوش خیال فک میکردم چه قدر منو دوس داره . الان هیچ ابراز علاقه ای از شوهرم نمیبینم حتی صحبت های معمولیمون اخرش دعوا میشه. حتی تو خیابون دلش نمیخواد دستمو بگیره .وقتی حالم بد میشه براش مهم نیست. خب یعنی اصلا هیچ علاقه ای به شخص من نداره و فقط اگر رابطه داشته باشیم قربون صدقه میره . چه حس بدیه واقعا چیکارکنم به نظرتون.نمیخوام خودمو بکشم که طرف دوس داشته باشم.میخوام بدونم چه طوری باهاش کنار بیام

ماهی خانوممم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خیلی من خودم خیلی احساساتی و حساس هستم  ولی دیگه  کاری نمیتونم کنم💔

منم کاری نمیتونم بکنم به خاطر اینکه بچه دارم اصلا فکر طلاق نمیکنم 

ماهی خانوممم  
حرف بزن باهاش خب،وسیله ی ارضاش که فقط نیستی

هزار بار حرف زدم

گفتم بهش نیاز دارم که بهم یه حرفایی بزنی 

مثلا بگی دوسم داری

بگی دلم برات تنگ شده و...

چه میدونم خیلی احساس تنهایی میکنم💔😞

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
چی بگم خواهر بگم بیا منو دوست داشته باش صحبت کردم خیلی ولی نمیشه محبت گدایی کرد

نه اصلا این گدایی کردن نیس عزیزم،زندگی مشترک بحثش فرق میکنه،قرار نیس یطرفه باشه که، قراره حال دو طرف خوب باشه تو اون رابطه، ایشالا که خیانت ندیدی ازش؟!

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻