2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این پسر چیه؟

151 بازدید | 20 پست

اگر شما درستون خیلی طول می‌کشید و تو دوران دانشجویی پول و شرایط نداشتین.نه‌خونه ن ماشین نه حقوق.اما خب شغلتون آینده داره و خب بعد از تحصیل اوکی میشه اینا.تو این بازه حتی به کسی که دوسش دارین حستون رو هم ابراز نمیکنید ؟ ینی میگید پیش خودتون هیچی نگم تا به وقتش که شرایط درست شد.و اون طرف اگر منو بخواد منتظر میمونه؟ خب ینی‌ نباید توقع داشته باشم حداقل پیام بده زنگ بزنه یا حسشو بگه.حق با کیه؟

اگه اینا ک گفتی از زبون یه پسره، اون پسر کم داره بنظرم!!! بره شانسشو امتحان کنه یا طرف میپذیره و یا نه ، دیگه بذار پولدار بشم برم بگم چیه!!!! 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب شخصه نمیگم

ینی اگر جای پسر بودید نمیگفتین؟ بعد نمیترسیدین که همین نگفتنه باعث بشه از دستش بدین. وقتی غیر از شما افراد دیگه ای هم هستن که اونو میخوان؟ حتی در حد گفتن احساس

ینی اگر جای پسر بودید نمیگفتین؟ بعد نمیترسیدی که همین نگفتنه باعث بشه از دستش بدی وقتی غیر از تو افر ...

اره جای پسره بودم نمیگفتم و اینکه اگ از دستش بدم ناراحت میشم ولی باز نمیگفتم

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
اگه اینا ک گفتی از زبون یه پسره، اون پسر کم داره بنظرم!!! بره شانسشو امتحان کنه یا طرف میپذیره و یا ...

پیش خودش میگه که من می‌خوام طرفمو خوشبخت کنم و با این شرایط نمیرم حرفی بزنم.اما خب من که نگفتم همین حالا موضوع جدی و رسمی بشه.فقط می‌خوام احساسشو بگه یا حداقل پیام بده نه اینکه همش در حال فرار باشه.حتی دچار شک‌ شدم . شاید اصلا حسش واقعی نیست یا مردده

بنظرتون نگفتنه می‌تونه بخاطر این باشه که از حسش مطمین نیست؟ یا اینکه شک و تردید داره یا نه چون خیلی ...

یا اعتماد به نفسش پایینه یا خیلی دوست نداره که ترس از دست دادنتو داشته باشه 

من باشم میگم و شرایطمو توضیح میده ولش نمیکنم از دستم بره

خب میشه گفت غیر مستقیم گفته.ینی مثلا گفته به این دلایل نمی‌خوام فلن به طرف مقابل احساسمو بگم اما فکر کنم خودش متوجه شده.اما در عین حال شده یه ماه ازت بیخبر باشه.درسته خیلی سرش شلوغه هم درس هم کار اما خب بنظرت خیلی توقع زیادیه بیان احساسش و حداقل پیام دادن عادی؟

ببخشید میشه دلیلشو بگید

من خودم تا وقتی ک تو زندگیم نتونم رو پای خودم وایسم نمیزارم کسی بیاد تو زندگیم هم شرایط رو سخت کنه هم ارامش نداشته باشه

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
خب میشه گفت غیر مستقیم گفته.ینی مثلا گفته به این دلایل نمی‌خوام فلن به طرف مقابل احساسمو بگم اما فکر ...

شاید اهل دوستی و اینجور روابط نیست

به نظر من حق با شماست 

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟