2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت خیانت میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان یکی از تاپیکای قبلیت رودیدم متاسفانه پارانوییده که با گذشت زمان بدتر میشه اینا قبول ندارن بیمارن پس دکتر نمیرن مثل شوهر عوضی من .اگر طلاق نمیتونی بگیری باید تحمل کنی جایی که پسر عموت هست نرو .تنهایی جایی نرو .وقتی خونس زیاد گوشی دستت نگیر .تجربه کردم من عذاب کشیدم .زجر کشیدم .روحمو کشته قلبم هزار تیکس .خدا نگذره ازش

نه ازدواج نکرده بود  منم همش میپرسم چرا وقتی فکر کردی با پسرعموم هستم ازدواج کردی ؟ فقط میگه د ...

کاش بره پیش روانشناس ... یه سری جملات و کلمات و مرور نگاه ها و تفسیرشون عین خوره افتاده به جونش زجرش میده ، باید روانشناس اینا رو براش محو کنه باهاش حرف بزنه

عزیزم الان یکی از تاپیکای قبلیت رودیدم متاسفانه پارانوییده که با گذشت زمان بدتر میشه اینا قبول ندارن ...

ایشالله خدا به قلبت آرامش بده . آره پارانوئید داره و دکتر نمیره .

دقیقا منم پسر عموم وقتی مجرد بودم پیش شوهرم گفته منو دوست داره دیگه شوهرم ولم نمیکنه میگه نرو خونه همون یا غیر مستقیم میگه باهاش بودم وقتی مجرد بودم الآنم مزاحمم میشه

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

من بچه دوم باردار بودم بعد اون موقع شوهرم پسر دوست داشت وقتی رفتم سونو گفت دختر هست بهش گفتم کفت حتما این بچه از من نیست منم گفتم بهش باشه بزار دنیا بیاد آزمایش دی ان ای میدم و از این خونه میرم.الان همون دخترم به جونش بسته هست و بهترم شده شوهرم