واقعا اگه کسی همچین حرفی زد بدونید که بچه بیش فعال نداشته و ندیده به عمرش وگرنه اینجوری نمیگه
اصلا با همچین بچه هایی نمیشه مدارا کرد
دیوانه میشی فقط
روزی صد بار سرتو باید به دیوار بکوبی و شب مشت مشت قرص اعصاب بخوری تا بتونی رو پا بایستی
من یه پسر ۵ ساله دارم روزگارم با هاش از یکسالگی به بعدش سیاه شده همه ی جون و عمر منه ولی به قران انسانیم منو شوهرم همه ی زندگیمون رو بپاش گذاشتیم همه راهی رو داریم میریم واسه درمانش ولی بریدیم برررریدیم ۱-۲ ساعت نگهداریش دیوانه کننده است چه برسه ۲۴ ساعت
همه ی خانواده ی من و همسرم ازمون دور شدن یجورایی مامانم اینا و خواهرامو خانواده درجه یک شوهرم فرارین از ما بخاطر پسرم بخدا حق دارن یعنی نیم ساعت نمیشه جایی رفتنی آروم نگهش داشت
کسی هم میاد خونمون دمارررر از روزگار طرف در میاره جوری که فراررر میکنن هیچ جا نگهش نمیدارن پیش دبستانی نمیتونن کنترلش کنن خون بپا میکنه یا دوعوا و دادو بیداد ناجوره یا مداد و ماژیک بر میداره میوفته به خط خطی کردن درو دیوار یا شروع میکنه آزار و اذیت بچه ها و مربیا یا موسسه رو بهم میریزه یا کارای خطر ناک میکنه یا در حال خاموش کردن چراغاست ببین اینا بخشی از کاراشه هر بار التماس میکنن نیاد چند روزی بلکه من دیگه نبریمش بعد کار درمان و رفتار درمانگرش و مشاورش میگن باید بره