2777
2789
عنوان

22 سالگی سن کمیه برای مادر شدن

453 بازدید | 31 پست

۶ سال با همسرم اشنایی داشتیم یک ساله ازدواج کردم اگه خدا بخواد میخوام ۶ ماه دیگه اقدام کنم برای بارداری..ولی همسرم موافق نیست و‌میگه زوده..همسرم ۲۸ سالشه..از طرفی تنهایی اذیتم میکنه نه فک و فامیل درست و حسابی دارم نه دوست و رفیقی..حس میکنم با وجود بچه بیشتر وقت تنهاییم پر میشه..وضع مالیمونم بد نیست دستمون به دهنمون میرسه..بنظر شما زوده..ایا بعد زایمان پشیمون شدین که چرا زود بچه دار شدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اتفاقا خیلییی خوبه من ۳۲ سالمه باردارم اگر هم سن تو بودم و متاهل اصلااا عقب نمینداختم رود بچه دار میشدم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
برا تنهایی خودت بچه نیار چون پس فردا کسی نیس یه ساعت نگهش داره

مادر و مادرشوهرم کمکم میکنن به بچه ها خیلی علاقه دارم ساعت ها وقت بگذرونم با بچه مردم هم خسته نمیشم

بچه داری از سخت ترین کار های دنیاست  یه دست شویی راحت نمیتونی بری  اوج جوونیت که باید خو ...

آخه خوشگذرونی هامو کردم با همسرم مدت زیادی دوست بودیم دونفره هامونو داشتیم

من ۲۲ سالگی اولین بچم دنیا اومد.خودم کلا با بچه‌ها میونه‌ای نداشتم و قصدم ۵سال بعد ازدواج بود.و برعکس شما به اصرار همسرم باردار شدم.ولی پشیمون نیستم.

شما شرایط خودت رو بسنج و با کسی مقایسه نکن.اگه همسرت موافق نیست بعد اذیت میشی دست تنها.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

من بچه اولم رو ۱۹ سالگی باردار بودم سقط شد ۲۲ سالگی بچه اولم بدنیا اومد۲۴ سالگی بچه دوم نه زود نیست اصلا آدم پرانرژی هست تحمل سختیای بچه راحتتره 

اما دوتا بچه پشت سر هم سختیش طاقت فرسا هست

بله خداروشکر کاملا تفاهم داریم و با عشق ازدواج کردیم

پس اقدام کن عزیزم،معلوم هم نیست به محض اقدام کردن بارداربشی،ممکنه یک مقدارطول بکشه،خودم برای بچه اول یک سالوسه ماه،ودومی چهارسال طول کشید،مشکلی هم نداشتیم