2777
2789

دوستای عزیز از وقتی این قضیه رو فهمیدم از عصری هی یادم میفته گریه میکنم پدر و مادر یه بچه معصوم با هم اختلاف زیادی دارن و زندگیشون در شرف از هم پاشیدنه این بچه از فامیل های نزدیک ماست و من خیلی خیلی دوسش دارم به خدا قلبم داره تیکه تیکه میشه آخه نمیدونین این بچه چقدر شیرین زبون و قشنگه. تورو خدا واسشون دعا کنید زندگیشون اوکی بشه هر دو طرف کوتاه بیان برن سر خونه زندگیشون یه ذره بچه دیروز و پریروز اینقدر گریه میکرد من جیگرم آتیش گرفت خودم دارم با گریه تایپ میکنم. قسمتون میدم تو این روزای عزیز دعاشون کنید خیر ببینید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونستی خودتم قلبت پاکه 

تو که نگران زندگی دیگرانی  و داری التماس میکنی که زندگیشون نپاشه قلب بزرگی داری .فکر نمی کردم کسی پیدا بشه برای بر پایی زندگی یه خانواده اینقدر تلاش کنه و التماس حتی با گریه 

نمیدونم کی هستی ولی هر کی هستی  دمت گرم که اینقدر مهربونی 

انشاله که خدا دعاهات بشنوه و نزاره زندگی اون خانوده بپاشه 

میدونستی خودتم قلبت پاکه  تو که نگران زندگی دیگرانی  و داری التماس میکنی که زندگیشون نپاش ...

عزیزم تو به من لطف داری💙. تورو خدا واسشون دعا کن الهی هزار برابر خیرش به خودت برسه