2777
2789
عنوان

تورو خدا ج بدین

93 بازدید | 15 پست

دوستان من سوزش سر دل داشتم و همش ترش میکنم و گه گاهی تهوع و بی اشتها شدم امروز که یبوست شدید هم داشتم و رفتم دکتر اندروسکوپی کردن گفتن ورم معده دارم و هیلکوباکتری دوستان خیلی میترسم کسی اینجوری بوده خوب شده باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم خوب شدم کم کم غذا بخور وهیچ وقت گرسنه نباش دوره درمان رو کامل کن 

عزیز من همش ترش میکنم و یکی به من گفت ترش کردن مال سرطان معدس و من کامل از زندگیم بچم و شوهرم عقب موندم

عزیز من همش ترش میکنم و یکی به من گفت ترش کردن مال سرطان معدس و من کامل از زندگیم بچم و شوهرم عقب مو ...

غلط کرده غذای طبع سرد نخور وغذای ابکی چایی اصلا نخور ترشیجات لبنیات ومرکبات تا 40 روز نخور همش از اعصاب معدس یه مدت بی خیال باش یوگا برو با بچت بازی بگو بخند با اطرافیان راجع به بیماریت چیزی نگو

عفونت که نداشتم زده بود هیلکوباکتر و گاستریت معده

هلیکوباکتر همون عامل عفونت معده هست، گاستریت هم معنی عفونت معده میده، نگران نباش با دارو و پرهیز برطرف میشه ولی همیشه حواست باشه پیگیر باشی و موقع برگشتش درمان مجدد بشی 

غلط کرده غذای طبع سرد نخور وغذای ابکی چایی اصلا نخور ترشیجات لبنیات ومرکبات تا 40 روز نخور همش از اع ...

وای باور می‌کنی گریه میکنم وصیت میکنم زندگی بهم زهرمار شده همش میگن دکترا نمی‌فهمن ما فرستادیم تهران فهمیدن سرطان بوده با اینکه من حتی سیتی اسکن رنگی هم رفتم ولی خبری نبود ولی معدم اذیته و ترش خیلی میکنم

وای باور می‌کنی گریه میکنم وصیت میکنم زندگی بهم زهرمار شده همش میگن دکترا نمی‌فهمن ما فرستادیم تهران ...

دخترم از پیش دبستانی گرفت تا کلاس 5 فکر کردیم دیگه خوب نمیشه ششم مدرسشو اوردیم روستا مختلط با یه معلم عالی 6 تا شاگرد تو یه کلاس بودن همون ماه اول خوب شد همه مشکلاتش از استرس وترس بود تو هم نگران نباش هیچیت نیست اگر خدای نکرده مشکلی باشه با ارامش وخواب عمیق کاملا ترمیم میشه شب تا دیر وقت بیدار نمون وصبح هم زیاد نخواب خواب عمیق خوابیه که هیچ خوابی تو نبینی

هلیکوباکتر همون عامل عفونت معده هست، گاستریت هم معنی عفونت معده میده، نگران نباش با دارو و پرهیز برط ...

وای خدا خیرتون بده از زندگیم عقب مونده بودم با ۲۳ سال سن وصیت میکردم آخه گفتن سرطان نمی‌فهمن من رفتم با کلی درد سیتی رنگی ولی باز الان میگن ترش می‌کنی ممکنه باشه روانم نابود شد

دخترم از پیش دبستانی گرفت تا کلاس 5 فکر کردیم دیگه خوب نمیشه ششم مدرسشو اوردیم روستا مختلط با ...

منم به شوهرم گفتم بریم من بیرجند زندگی میکنم خیلی افسردس و مردم تنگ نظری داره