2777
2789
عنوان

دختر عموم بهم گفت تو روستایی بودی تازه گوشی دست گرفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 28 پست
خلاصه امروزم مث همیشه سعی کرد تو گروه خانوادگی  منو تخریب کنه دیگه جلوش وایسادم خییییلی بحث کرد ...

میگفتی مهم شعوره ک تو نداری. 

منم تا 17 سالگی روستا بودم افتخارم میکنم

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
خلاصه امروزم مث همیشه سعی کرد تو گروه خانوادگی  منو تخریب کنه دیگه جلوش وایسادم خییییلی بحث کرد ...

میخاستی بگی تو‌ک مثلا شهری و چندسال بیشتر از من گوشی دستت گرفتی چ پخی شدی و چ تاجی گذاشتن رو سرت!! 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم حیف نیست انرژیتون میذارین با ادم عقده ای که ذره ای شخصیت نداره بحث میکنید

شما بسپارید به خدا 

هم دهنش نشین ک شخصيتتون خورد بشه

شما توی هرجایگاهی فوق العاده هستین و از شما یدونه توی دنیا هست

از درون احساس خوب داشته باشین و عوامل بیرونی روتون تاثیر نذاره

هرچی بیشتر اهمیت ندی بیشتر جلز ولز میکنه و حسادت خودشو پیر میکنه شما ناراحت نباش

واچقدر بیشعور منم روستا زندگی می کنم خیلیم افکار م و زندگیم خیلی بروز ه خیلیم مطالعه دارم سعی می کنم  اصالتم حفظ کنم با افتخار فک می کنن کسایی ک روستا زندگی می کنن هیچی نمی فهمن دوراز جونمون اتفاقا اب چشمه سالم هوای پاک 

بگو زندگی داخل همون روستا بهم یاد داد با بیشعور هایی امثال تو هم کلام نشم من که سرم به زندگی خودمه ولی تو یکم دیگه حرص بخوری سکته میکنی اروم باش تو هم میتونی مثل من بشی

میگفتین بابام توئه سلیطه رو دید تا اون سن برام گوشی نخرید ماشاالله درس عبرت خیلیا شدی الان هم دستی جوابتو دادم تا به حرفت کنم بفهمن چی هستی تو فامیل...وگرنه در حدم نیستی جواب‌ بدم بترک از حسادت...بیخود نبود همه بهم میگن تو حسادت میکنی بهم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

عزیزدلم حیف نیست انرژیتون میذارین با ادم عقده ای که ذره ای شخصیت نداره بحث میکنید شما بسپارید به خد ...

اخه ی بار دو بار سه بار نیست همییییشه مارش غیر مستقیم خورد کردن منه 

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅
اخه ی بار دو بار سه بار نیست همییییشه مارش غیر مستقیم خورد کردن منه 

این ادما عقده دارن کمبودشون اینجوری خالی میکنن فقط محلشون نده منم از این ادما دورم هستش اصلا بهشون توجه نمیکنم بیشتر اتیش میگیرن