2777
2789
خب شما گفتی عرب زن رو درجه دو میبینه !!!! منم میگم همون عرب عربستان برای خوشحالی مردمش رونالدو رو خ ...

حالا اینها چه ربطی به حقوق زنان داره؟؟؟؟اون بحث رفاه وارزش پول واقتصاد که بحثش جداست....همه جا میدونن عرب های حاشیه ایران زن را پایین میدونن وارزشی براش قائل نیستن..چون تو خون وفرهنگشونه...خیلی زن ها حاضرن گرسنه بخوابن عوضش مردشون مال خودشون باشه..درضمن من نه تعدد زوجین را قبول دارم..نه صیغه را

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست صحبت کن ما هم عربیم ولی هیچکدوم ازین چرندیاتو نداریم درجه 2 رو از کجاتون در اوردین   &nbs ...

خارج ایران رو گفتم 

واگرنه اجداد من هم عرب هستن 

و توهین نکردم واقعیت رو گفتم پس صحبتم هم درسته!

کلا تعصب روی کشور خاصی ندارن.. هرکیو که خوششون بیاد ازدواج میکنن.. حتی اگر عرب هم نباشن

واقعا اینجوری که میگن، چند زنه و... هستن؟؟؟

یا اینا مال قدیمشون بوده و الان فرهنگ خوبی پیدا کردن؟

خارج ایران رو گفتم  واگرنه اجداد من هم عرب هستن  و توهین نکردم واقعیت رو گفتم پس صحبتم ه ...

شما چن سال خارج ایران زندگی کردی که انقد میشناسیشون؟

چون اجدادت عربن حرفت درسته؟ اونوقت منکه الان هم عربم حرفم غلطه؟   عجبا

هرجور راحتی البته

چند همسری هم به علاوه چیز هایی که شما گفتین دارن  پسر رو بهتر از دختر دختر دونستن هم تو این کشو ...

دوست عزیزم در عربستان اگه یه مرد بخواد زن دوم بگیره 

دادگاه به مرده میگه دو راه داری یا زنت اجازه نمیده که در این صورت نمیتونی ، یا اینکه باید زن اول رو طلاق بدی بعد ازدواج کنی !!! 

بله ، عربستان به سرعت رو به پیشرفته و به فکر مردمشه 

میتونین فقط چند تا سرچ تو گوگل بزنین تا رفاه جوون هاشون رو متوجه بشین

چند همسری هم به علاوه چیز هایی که شما گفتین دارن  پسر رو بهتر از دختر دختر دونستن هم تو این کشو ...

تو عربستان پسر رو بهتر نمیدونن 

اون مال زمان پیامبر بود 

ولی ایران الانش هم از زمان پیامبر بدتره 

خودتم مطمعنم با تاپیک های اینجا اینو متوجه شدی !!

واقعا اینجوری که میگن، چند زنه و... هستن؟؟؟ یا اینا مال قدیمشون بوده و الان فرهنگ خوبی پیدا کردن؟

الان 90 درصدشون اینجوری نیستن دیگه.. حتی پادشاها و امیراشون هم یه زن دارن.. 

البته نمیگم چند زنه بینشون نیست ولی واقعا 10 درصدن آدمای اینجوری.. شایدم کمتر