2777
2789
عنوان

خواستگارام چرا اینجورین

212 بازدید | 15 پست

هر کی میاد خواستگاری با معیارم جور نیست

یا اگه خوبم باشه میاد و میره دیگه هم نمیاد 

می‌خوام چله بردارم جواب میده

؟؟

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟

برای همه اینطوریه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برندار توروخدا برندار به خدا اصرار هم نکن 

بزار تو وقتش بیاد بگرد خوبشو پیدا کن بشناسش بعد

هر نری شوهر خوب نمیشه🥲

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

بله که جواب میده

میدونی چیع با خودم میگم این همه دعا بخونم آخرش یکی بیاد تو زندگیم که ارزش این همه دعا رو نداشته باشه یعنی اذیتم کنه 

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟
تا اونجایی که تجربه نشون داده برات دعا نوشتن من خودم دعا نویس خوب سراغ ندارم اگه کسی پیجش رو داره بر ...

آره اتفاقا

دعا نویس گفته یه مدل چله رو بردارم درست میشه اما خب طولانیه یکم هنوز شروع نکردم 

چجوری چله برمیداری؟ واینکه چند سالته؟

۲۴ 

یعنی چهل روز یاسین بخونی بعد نماز صبح و اینکه چند تا ذکر هم بگی ☹️

چله چی رو می خوای برداری؟

همین که نوشتم یاسین و چند تا ذکر برای گشایش بخت

خب خوبه که من از اینایی که  رمالن و اینا میترسم

آره مشخصه که دعانویسش اهل چرت و پرت اینا نیست چون همش از قرآن میگه