2777
2789

که زندگی بهاره رهنمای بدبختوخراب کرد.فکرهم میکنه خیلی خوشگله عمدایه وقتایی بدون آرایش عکس میذاره که به بهاره که همش آرایش میکنه تیکه بندازه وبگه من بی آرایش هم خوشگلم درحالی که اصلابی آرایش خوشگل نیست وخیلیم زشته.توهم داره فقط.ازش بدم میااادد.

بعضیابه خاطراینکه ازبهاره بدشون میادازاین دختره دفاع میکنن درحالی که من حالانمیگم طرفداربهاره ام ولی ازاین دختره که زندگیشوداغون کرده متنفرم.بهاره شایددیوونه بازی دربیاره بخوادخودشومطرح کنه ولی همیشه خیرخواه مردم بوده ویه آدم خیره ولی این دختره میتراابراهیمی خیلی مارموز وعوضیه ولی خودشوبه خوبی میزنه اوقق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش بهاره رهنما خودش یک بی سر پا بدرد نخور هست زندگی خراب کن خپدشه نه بقیه هول شوهر

اگه هول شوهرجوون تربوداینهمه سال باشوهراولش زندگی نمیکردولی همیشه عاشقش بود.اگه اون دختره نمیومدزندگیشوخراب کنه که الان داشت زندگیشوباشوهراولش ادامه میدادطفلی