واقعا بگید؟ رو زندگیم تاثیر داره . خانوادم منو از کسی ک میخواستم بخاطر خیلی دلایل جدا کردن و همش توی ذهنشون پوله .. الانم خواستگاری دارم ک پولداره و اوکی میدن خانواده.. خودم به دلایل خانواده ازبس گفتن قانع شدم ولی هنوز اون کسی ک جدا شدیم رو دوس دارم و اونم میگه ازدواج نکن ... ولی من دوراهی گیر کردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم ازدواج نکن ما داریم فامیلامون خرپووول ولی خانوماشون حسرت زندگی معمولیارو دارن حتی همه چی پول نیس شخصیت طرفم مهمه اگ کسی ک دوسش داشدی نبود ی چیزی ولی خب هس نمیشه با نفر دوم کنار اومد اگ کسی ک دوسش داری وضعش اوکیه ک ازدواج نکن ب نظرم
منم عشق و انتخاب کردم وواقعا خیلی وقت ها کم اوردم و ناراضی بودم بخاطر نداشتن پول .همسرم زمان دوستی گریه میکرد برام جوری بود که واقعا دلم براش میسوخت کاری کرد که عاشقش شدم ولی یک سال اول بیکار بود و خیلی سخت گذشت