2777
2789
عنوان

دماغ عملی ها بیان لطفا

343 بازدید | 54 پست

من سه ماهه عمل کردم یه طرف بینیم تیغه بینیم صافه ولی سمت دیگه صاف نیس و ورم داره کسی همین تجربه ای داره و احساس میکنم کجه خوب میشه یا واقعا کجه لطفا راهنمایی کنین؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما عمل کردین اینجوری بودین؟ 

من عمل کرد اره گاهی ورم داشت خوب میشد دوباره ورم میکرد 

هنوز هم که هفت هشت ماه میگذره ولی ورم داره 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
من عمل کرد اره گاهی ورم داشت خوب میشد دوباره ورم میکرد  هنوز هم که هفت هشت ماه میگذره ولی ورم ...

من مشکلم ورم یه طرفه ست که بینی رو کج نشون میده متاسفانه اگه میدونستم اینقد دردسر داره عمل نمیکردم😥

من مشکلم ورم یه طرفه ست که بینی رو کج نشون میده متاسفانه اگه میدونستم اینقد دردسر داره عمل نمیکردم😥

میدونم چی میگی برای منم بود الان درست شد 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
میدونم چی میگی برای منم بود الان درست شد 

یعنی درست میشه واقعا رو اعصابم رفته 😔چون بینیم زیاد مشکل نداشت فقط یکم از بغل کشیده بود دوسداشتم کوچیکتر بشه وگرنه راست و صاف بود شما آمپول کورتون زدین؟ 

یعنی درست میشه واقعا رو اعصابم رفته 😔چون بینیم زیاد مشکل نداشت فقط یکم از بغل کشیده بود دوسداشتم کو ...

اخی . اره درست میشه اصلا نگران نباش 

نه من اصلا نه امپول خاصی زدم نه قرصی چیزی خودش خوب شد 

فقط رعایت کن 

اخی . اره درست میشه اصلا نگران نباش  نه من اصلا نه امپول خاصی زدم نه قرصی چیزی خودش خوب شد&nbs ...

عزیز مثلاچیارو رعایت کنم الان سه ماه گذشته تا چند وقت بعد واسه شما خوب شد؟