2777
2789
عنوان

جن عاشق ..

| مشاهده متن کامل بحث + 11321 بازدید | 96 پست

عزیرم خواهر منم متاسفانه همینجوری بود ن تنها ازدواجش نمیسد ک عالمو ادم باهاش لج بودن اذیتش میکردن بعد اسمشو اول عوض کردیم بعدش سوره بقره میذاشت تو خونه به سه ماه نکشید ازدواج کرد ک هیچ  کسی جرات نمیکنه بهش چیزی بگه انگار زندگی روی دیگ خودشو نشون داده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیرم خواهر منم متاسفانه همینجوری بود ن تنها ازدواجش نمیسد ک عالمو ادم باهاش لج بودن اذیتش میکردن بع ...

منم همینجوری.. خدا روشکر ک خواهرت نجات پیدا کرد

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..
عزیرم خواهر منم متاسفانه همینجوری بود ن تنها ازدواجش نمیسد ک عالمو ادم باهاش لج بودن اذیتش میکردن بع ...

چرا اسمشو عوض کردین؟

منم کبودی دارم

برو سایت دایی ابراهیم درماناش هست. 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

منم خیلی دنبال درمانش بودم خودم که فعلا در تلاشم و دارم خیلی راه ها رو امتحان میکنم 

یه سایت دیگه هم هست اونم مطالبش خیلی جالب بود می‌گفت که مطمئن باشید یهویی وارد نشده این جن و قبلش دلایلی داشته و برای اینکه گورشو گم کنه باید سبک زندگی رو تغییر بدین یکیش اینکه باید کلا موسیقی بذاریم کنار یکی اینکه اصلا باید مقاومت کنیم در برابر تحریک شدن و شهوتی شدن چونکه نمونه جن ساکن الارحام اینجوریه که طرفو خیلی سعی می‌کنه تحریک کنه و از تحریک شدنش انرژی میگیره(البته برای همسر نه برای افراد مجرد منظورشه) یکی اینکه نماز خوندم و واجبات هاله انسان رو خیلی تقویت می‌کنه و تقویت همین هاله اجنه رو از انسان دور می‌کنه 

و کار های خیر و ارتباط با مردم هم این هاله رو تقویت می‌کنه 

باید از انزوا و گوشه گیری هم دوری کرد  شب ها دیر نباید بخوابیم 

محیط خ.نه همیشه تمیز باشه و خوشبو چون اونا از بوی خوش فراری هستن ..  

چرا اسمشو عوض کردین؟

چون میگن بعضیا اسمشون بهشون نمیسازه و میگن اگر جمع اسم ابجدی خودت و مادرتو تقسیم بر ۱2 بشه و باقی مونده اش بشه ماهی که طرف به دنیا اومده یعنی اون اسم براش خیلی خوبه. البته نمی‌دونم چقدر این موضوع درسته. 

میخواستم اینکش برات بفرستم نشد. 

سرچ کن  توی گوگل «جن عاشق صراط هدایت»

اسم سایتش شرایط هدایت هست. 

به شخصه خیلی از مطالبش استفاده کردم و به نظرم مفید بود. 

من خودمم شروع کردم به درمان و این کار هارو فعلا دارم می‌کنه 

چله سوره بقره گرفتم, و گوشش هم میدم تحدیرشو دانلود کردم از قاری آقایی 

رقیه الشرعی گوش میدم که از سایت دایی ابراهیم دانلود کردم

فعلا موسیقی رو سعی میکنم گوش ندم چون میگن بدتر می‌کنه مشکلو. ... 

سعی میکنم روزه هامو بگیرم و نمازامو هم بخونم ...

منم خیلی دنبال درمانش بودم خودم که فعلا در تلاشم و دارم خیلی راه ها رو امتحان میکنم  یه ...

مرسی از راهنمایت قشنگم

من خودمم شروع کردم به درمان و این کار هارو فعلا دارم می‌کنه  چله سوره بقره گرفتم, و گوشش ...

اها من مرتب موسقی گوش میدم

چون میگن بعضیا اسمشون بهشون نمیسازه و میگن اگر جمع اسم ابجدی خودت و مادرتو تقسیم بر ۱2 بشه و ب ...

عههههه بلد نیستم حساب کنم

گلم از ازدواج نمی‌ترسم اتفاقا اولش مشتاقم بعد زود بدون دلیل سرد میشم ترسم کسیو ببنم یهو جیغ میکشم ی ...

خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره در خانه و مخصوصا موقع خواب با صدای کم دور کننده ی اجنه و باطل کننده ی سحره ، و پخش یرآن موقع خواب دور کننده ی جن عاشقه