2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا،فقط عمل نکن برو تهران یامشهد پیش دکترای خوووب فیزوتراپی بعدشم باید زیاد به خودت فشار نیاری ...

چنتا دکتر ک گفتن برو عمل ولی دکتر اخرم برام ده جلسه فیزوتراپی نوشته ده روزه افتادم دو بستر خیلی کسلم

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
منم مهره پنجم بیرون زدگی داشت یک سال تمام زجر کشیدم  اولش دردش کم بود بعدش طوری شد که قطع نمیشد

میشه تجربتونو بهم بگین من خیلی از لحاظ روحی بهم ریختم

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
چنتا دکتر ک گفتن برو عمل ولی دکتر اخرم برام ده جلسه فیزوتراپی نوشته ده روزه افتادم دو بستر خیلی کسلم

ببین اصولا واسه دیسک عمل توصیه نمیشه و عملش ریسک داره

فیزوتراپی هم هرفبزویی جواب نمیده،برو یه دکتر عااالی ولی نری هم بعد یمدت بهبودی پیدا میکنی نگران نباش

اولش چجوری بودین به نظرتون من کی میتونم راه برم کارامو کنم 

یه مدت کلا استراحت کنید خوب میشین

من از اول با کمر درد شروع شد و به خودم نمیآوردم ،بعد دردش میزد تو باسن و پام ،الان هم کار سنگین نمیتونم انجام بدم یا نمیتونم زیاد راه برم و یا اینکه نمیتونم کارای خونمو بخوبی انجام بدم

دکتر دو سال قبل بهم کفت باید عمل کنم و پلاتین بذارم ولی انجام ندادم

میشه تجربتونو بهم بگین من خیلی از لحاظ روحی بهم ریختم

من دیگه میگفتم سرپا نمیشم چون اخراش با سینه خیز راه میرفتم  رگ سیاتیکم درگیر بود اصلا باقرصم خوب نمیشد اطرافیان هم میگفتن عمل بده و فلانه منم سنم کم بود خلاصه ازیه طرف درد طاقت فرسا ازیه طرف ترس ازجراحی که نکنه بعدش هم دردم تموم نشه 

هردکتری رفتم گفت جراحی فقط راه درمانشه فیزیوتراپی و طب سنتی هم رفتم دردش کم میشد قطع نمیشد تا دوسال پیش رفتم جراحی کردم چون دیسک ساده بود پلاتین هم نذاشتن والان روزی هزار بار خداروشکر میکنم که باز تونستم راه برم.من اون موقع فقط دراز کش بودم حسرت خرید بازار گردی مهمونی نشستن بی درد همه به دلم مونده بود وترس ازخوب نشدن حالم وبدتر میکرد

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹