2777
2789
عنوان

دختر خاله ی .... همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 52 پست

الان پاشو برو پیش شوهرت بشین پاشووووووو

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت پیام بده یه کاری براتون پیش اومده همین الان باید برین ، تو همچین جمع هایی که اینطوریه شرکت نکنید هیچوقت، مهم نباشه چه فکری در موردتون میکنن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
الان همین کارو میکنم دستام و شکستم بخدا از حرصم

اسی چرا پیام منو نمیخونی پاشو برو پیش شوهرت. 

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
اسی چرا پیام منو نمیخونی پاشو برو پیش شوهرت. 

نتم ضعیفه عزیزم شرمنده 

میخوام ببینم شوهرم حرکتی میزنه یا ن 

بلند نشه از جاش منم میرم پیش پسرخاله ش میشینم تا بترکه مردک خر

نتم ضعیفه عزیزم شرمنده  میخوام ببینم شوهرم حرکتی میزنه یا ن  بلند نشه از جاش منم میرم پی ...

ن ابجی تا بخای صبر کنی که دور از جون سکته میکنی از حرص

نمیخایی بکشی زنکه ج ... رو. راحت و آروم برو پیش شوهرت بشین خلاصصص

ن ابجی تا بخای صبر کنی که دور از جون سکته میکنی از حرص نمیخایی بکشی زنکه ج ... رو. راحت و آروم برو ...

حرف سن و ساله میگف شوهرت تو فلان تاریخ فلان روز ب دنیا اومده من تاریخ تولدشو بلدم قشنگ 😢

حرف سن و ساله میگف شوهرت تو فلان تاریخ فلان روز ب دنیا اومده من تاریخ تولدشو بلدم قشنگ 😢

محل یکش نزار. بری بشینی پیش شوهرت هم شوهرت می‌ترسه و زنکه حساب کار دستش میادددد