2777
2789
عنوان

کی تعبیر خواب بلده؟؟

56 بازدید | 15 پست

خواب دیدم همکلاسی کلاس اولم ازدواج کرده یه پسر کوچولو داشته و هم باردار بوده برام خیلی تعجب اور بود بعد من تو خواب ازش جداشدم برم خونه یه کوه جلو راهم بود جلو کوه چند تا زوج استراحت میکردن واسه تفریح و... که چند  نفرشون باردار بودن باز، من از کوه بالا رفتم خدا رو شکر و رسیدم اون طرف کوه از صبح فکرم مشغوله اگه کسی تعبیرشو بلده یاکسیو میشناسه تگ کنه لطفا 

گفته بودی که چرا خوب به پایان نرسید؟! راستش زور منه خسته به طوفان نرسید... ⭐

ازدواج کردی؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مگه ربطی داره به خوابم؟ 

چن سالته ؟ چرا تا الان ازدواج نکردی؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
خاب کسی ک بارداره خوبه نعمت و خیره

ولی من خودم حامله نبودم ولی افراد زیادی تو خوابم حامله بودن وای راستی یادم رفت بگم از تشیع جنازه یه شهید تو خواب برگشتم بعد این حامله ها رو دیدم

ولی من خودم حامله نبودم ولی افراد زیادی تو خوابم حامله بودن وای راستی یادم رفت بگم از تشیع جنازه یه ...

خابت معنای بدی نداره همش ب خوبی تعبیر میشه

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

من این قسمت خوابمو یادم رفت بگم از تشیع یه شهید برمیگشتم که این ادم های حامله رو دیدم تو خواب اگه کسی میدونه تعبیر کنه

۲۲سالمه یکی دیگه رو دوست دارم قصد ندارم  ازدواج کنم

خب ازدواج می کنی.یا تو چیزی که به مشکل خوردی مشکلت برطرف میشه

ولی من خودم حامله نبودم ولی افراد زیادی تو خوابم حامله بودن وای راستی یادم رفت بگم از تشیع جنازه یه ...

مشکلت برطرف میشه اما جوری که تو میخوای نیست.درواقع یه خبر خوب که توش یه خبر بده.مثل شیرینی که مزه ی تلخ و شیرینش باهم قاتی شده