2777
2789

خواهر زادم بخاطر تب سه روز بینارستان بستری شد..دوتا هم اتاقی داشت 

اولیش یه دختر خانم زیبا ۱۳ ساله که به تازگی وارد ۱۳ سالگی شده بود و عقد کرده بود البته انگار عقدش هم رسمی نبود بخاطر سنش ولی صیغه ی محرمیت خونده بودن...مادرش ۳۳سال سن و پدرش ۶۲ سال  داشت...حالا علت بستری شدن رو میگم

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز صب که از خواب پا میشه این دختر خانم ۱۳ساله متوجه میشه که نمیتونه راه بره از کمر به پایین درد بسیار شدید داره و باید دو نفر زیر بغلش رو بگیرن که بلند بشه..سر ویلچره بود...دکترها هم کلی ازش چکاب گرفتن ولی نفهمیدن علت راه نرفتنش چیه

هنوزم کسی نفهمیده چون چکاب هاش سالمه..ولی بهش مشکوک سدن و خانم دکتر زنان باهاش حرف زد که ایا رابطه داشتی اگه اتفاقی افتاده بگو ونگران نباش