2777
2789
عنوان

هیچکس منو نخواست ... 😭

666 بازدید | 24 پست

خوش به حال اونایی که یه نفر عاشقشون شد، تلاش کرد و به دستشون آورد و همه کار براشون کرد 

چی میشه اگه منم عشق حقیقی رو تجربه کنم ؟ 

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور چندسالته عزیزم؟

ان شاءالله خدا دلتون و شاد کنه

۴۰ عزیزم

شما چند؟

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

مجازیشو هم تجربه نکردیم چه برسه به....😕😂

و عشقی از جنس خود خدا نصیبتون بشه

منم عزیزم،منم

و یک عشق ناب و الهی رو تجربه کنید

همینو برا خودت ارزو میکنم خدا بخاطر دلت بهت بده

آمین، ب حق نیکان و پاکان درگاهش

انشااا...

اینکه ما خودمون در وهله اول عاشق خودمون باشیم و عشق رو پرورش بدیم تو‌ وجودمون و به اطرفیان خودمون هم بدون هیچ چشم داشتی نیکی کنیم، باعث میشه زندگی طروارت دیگه ای پیدا کنه، و اتفاقاتی خوبی برامون پیش بیاد که انتظارش هم نداشتیم.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
همینو برا خودت ارزو میکنم خدا بخاطر بزرگی دلت بهت بده

سلام عزیزم منم 43 سال دارم حتی خانواده خودم هم منو نمیخاند پسر دوست هستن تک دخترم حسرت یه بغل گرم مادر به دلم موند عشق که دیگه جا خود داره هیچ کس هرگز خواستگار نداشتم با اینکه باکره هستم سال بعذ میشم 44 سال حسرت خانواده بچه عشق به دلم مونده دیگه کنار اومدم با این قسمت هرچی ختم بود برداشتم شما اول راهی نماز جعفر طیار بخون هرهفته ازمن گذشت امیدوارم قسمتت بشه بخت روزی خوب 

انشااا... اینکه ما خودمون در وهله اول عاشق خودمون باشیم و عشق رو پرورش بدیدیم تو‌ وجودمون و به اطرف ...

ممنون عزیزم بابت پیام پرمهرت ، دلگرمم کرد پیامتون 

چشم حتما 🙏🏻

سلام عزیزم منم 43 سال دارم حتی خانواده خودم هم منو نمیخاند پسر دوست هستن تک دخترم حسرت یه بغل گرم ما ...

ان شاءالله بزودی عشقی ناب و الهی رو تجربه میکنید و دلتون شاد میشه ، دلم براتون روشنه 🥰❤️

توکل ب خدا 

منم دیگه دل داده ام بر باد ، بر هر چه باداباد ...