2777
2789
توکل ب خدا  دخترمو سر سه ماه بدون دارو باردار شدم برا دومی مرگو دارم ب چشام میبینم  همش ...

نگران نباش توکلت به خدا باشه،بعدم میگی ۴ ماه اقدام کردی ۴ ماه کمه،زوده برای ناامیدی

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا  من همهههههه آزمایشام سونوهام همه چیییی رفتم  ولی لعنت ب هرچی چایخونه س  ...

وقتی مشکل هس ادم میفهمه 

من خودم دیدم فولی هس سر دخترم هم همین بودم و زود نتیجه داد الان حتما مشکلی بوده ک نشده و میگم شاید نقش همسرم خیلی خیلی پررنگ بوده چون حتی ی رنج نرمال نیس 

خیلی ضعیفه

وقتی مسکل هس ادم میفهمه  من خودم دیدم فولی هس سر دخترم هم همین بودم و زود نتیجه داد الان حتما ...

متاسفم ک هیچ اهمیتی براشون نداره 

من دارو ام ب بدبختی میدمش نقطه ضعف منو گرفته و عذاااااب میده 

نگران نباش توکلت به خدا باشه،بعدم میگی ۴ ماه اقدام کردی ۴ ماه کمه،زوده برای ناامیدی

توکل بخدا

اجی بخدا همین ماه عکس رنگی هم دادم درداشو ب جون خریدم گف سالم سالمی 

من تنها مشکلم کیسته

سر داروهایی ک هی دادن ب خوردم این ماه شد کیست فولی هم ۱۲ بود 

توکل ب خدا

ممنون از دلگرمیت

متاسفم ک هیچ اهمیتی براشون نداره  من دارو ام ب بدبختی میدمش نقطه ضعف منو گرفته و عذاااااب میده ...

نه برا من اینجور نیس چون خودش میخاد 

ولی سعی کن قانعش کنی سن خودتم بالا بره بدبختی دوچندان میشه 

من همین ۴ ماه ۴ سال پیر شدم

خب وابسته شده ب قلیون اینجوری آدم کا را ی مهم ترشو فراموش میکنه 

من دوفامد‌خوردم س ماه و این ماه نخوردم پریودام س ماه رو منظم شده بود ۲۸شده بود و دیروز باید پری میشدم نشدم امروز طاقت نداشتم بی بی زدم منفی بود و نااامییییید باز از همه جاااا و منتظر پری ک الان باز با تاخیر 

من دوفامد‌خوردم س ماه و این ماه نخوردم پریودام س ماه رو منظم شده بود ۲۸شده بود و دیروز باید پری میشد ...

برا من این ماه دوفامد داده 

چرا ادامه ندادی؟

من سر دخترم چون تنظیم نبودم دوفاستون داد ک شبیه همبن دوفامده سر سه ماه شد 

ادامه بده قرص بدی نیس قطعش نکن

من دوفامد‌خوردم س ماه و این ماه نخوردم پریودام س ماه رو منظم شده بود ۲۸شده بود و دیروز باید پری میشد ...

درک میکنم۴ ماه انقد تاخیر داشتم و نشد حالم از بی بی چک بهم میخوره 

از من میشنوی ادامه بده دوفامد رو

نه برا من اینجور نیس چون خودش میخاد  ولی سعی کن قانعش کنی سن خودتم بالا بره بدبختی دوچندان میش ...

خداروشکر عزیزم پس نگرانی نداری ی بچه ام داری ک خداروشکر 

من ۲۸سالمه و شوهرم تاالان بچه نمیخاس 

و من هرلحظه متاسف بودم برااینکه برا عشق مادر شدن ب اون نیاز دارم 

و اونم بی اهمیت نسبت ب من و بچه 

تازه راضی شده ک اونم س ماهه نگرفته 

برا من این ماه دوفامد داده  چرا ادامه ندادی؟ من سر دخترم چون تنظیم نبودم دوفاستون داد ک شبیه ...

اخه دکتر گف همین س ماه بخور اگه میدونسم ک میخوردم لعنتی رو خیلی بد بهش دسترسی دارم باید اگه این ماه نشدخودم باز بگیرم بخورم چون سرموعد میشدم حداقل انتظار الکی نمیکشیدم 

خداروشکر عزیزم پس نگرانی نداری ی بچه ام داری ک خداروشکر  من ۲۸سالمه و شوهرم تاالان بچه نمیخاس& ...

توکل ب خدا کن 

هردو باید بخاین ولی دیر نکن بخاطر سنت همین دیر گرفتنا نتیجه سن هس 

خودمون نمیدونیم 

من همسرم مشکل نداشت سر هزچی بود مشکل دار شد

اخه دکتر گف همین س ماه بخور اگه میدونسم ک میخوردم لعنتی رو خیلی بد بهش دسترسی دارم باید اگه این ماه ...

برو پیش دکترت باز ببینتت 

ولی من تنها قرصی ک خوردم همین بود تنظیم هورمونیه ی وقتا سر بهم ریختگی هورمون نمیگیره واین کمک میکنه

توکل ب خدا کن  هردو باید بخاین ولی دیر نکن بخاطر سنت همین دیر گرفتنا نتیجه سن هس  خودمون ...

خودم‌ک حرف نداشتم ۳ساله ازدواج کردیم و هرلحظه ب بچه فکردم و راضی نشد چقد همش بغض داشتم و ب رو نیاوردم تا ب بدبختی راضی شده ولی دیگه با همین سنم حوصله هیچی ندارم فقط خدا بهم گوش بده با وجود سختیا ک کشیدم دلمو شاد کنه