الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا من همهههههه آزمایشام سونوهام همه چیییی رفتم ولی لعنت ب هرچی چایخونه س ...
وقتی مشکل هس ادم میفهمه
من خودم دیدم فولی هس سر دخترم هم همین بودم و زود نتیجه داد الان حتما مشکلی بوده ک نشده و میگم شاید نقش همسرم خیلی خیلی پررنگ بوده چون حتی ی رنج نرمال نیس
خب وابسته شده ب قلیون اینجوری آدم کا را ی مهم ترشو فراموش میکنه
من دوفامدخوردم س ماه و این ماه نخوردم پریودام س ماه رو منظم شده بود ۲۸شده بود و دیروز باید پری میشدم نشدم امروز طاقت نداشتم بی بی زدم منفی بود و نااامییییید باز از همه جاااا و منتظر پری ک الان باز با تاخیر
برا من این ماه دوفامد داده چرا ادامه ندادی؟ من سر دخترم چون تنظیم نبودم دوفاستون داد ک شبیه ...
اخه دکتر گف همین س ماه بخور اگه میدونسم ک میخوردم لعنتی رو خیلی بد بهش دسترسی دارم باید اگه این ماه نشدخودم باز بگیرم بخورم چون سرموعد میشدم حداقل انتظار الکی نمیکشیدم
توکل ب خدا کن هردو باید بخاین ولی دیر نکن بخاطر سنت همین دیر گرفتنا نتیجه سن هس خودمون ...
خودمک حرف نداشتم ۳ساله ازدواج کردیم و هرلحظه ب بچه فکردم و راضی نشد چقد همش بغض داشتم و ب رو نیاوردم تا ب بدبختی راضی شده ولی دیگه با همین سنم حوصله هیچی ندارم فقط خدا بهم گوش بده با وجود سختیا ک کشیدم دلمو شاد کنه