زندگیم_دخترم مدیر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1226 عنوان توروخدا بیاین ازمایش ذخیره تخمدان منو ببینین | مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 68 پست همسرم مشکل داره دکتر گف ذخیرت کمه بنظرتون کمه؟۳۱ سالمه 1402/12/04 | 14:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیم_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1226 بعضی دکترا راحت ناامید میکنن،امیدت به خدا باشه توکل ب خدا دخترمو سر سه ماه بدون دارو باردار شدم برا دومی مرگو دارم ب چشام میبینم همش ۳۱ سالمه چطور میگه ذخیره ات کمه
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7703 نه عزیزم من هرکار میکنم شوهرم نمیره آزمایش اذیت میکنه همش امروز فردا میکنه و بشدت قلیون میکشه ... خب چرا آزمایش دادن راحته ک ای بابا ... خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
زندگیم_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1226 اره حتما تقویتش کن اگه گوش میده گرده نخل بگیر به بده خرنوب هم میگن خوبه سر ... از عطاری بگیرم؟.یعنی بنظرتون بخاطر همسرم باردار نشدم؟خودم خوبم؟بخدا همین ماه پیش دوتا فولی۱۶ و ۲۰ داشتم ولی بازم نشد
shadi_mhmd عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 422 خب چرا آزمایش دادن راحته ک ای بابا ... همش بهونه میاره قلیون براش مهمتره از من و بچه و زندگی
زندگیم_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1226 خب چرا آزمایش دادن راحته ک ای بابا ... بعضی مردا میترسن ک بفهمن مشکل دارن زن چیزی بگه ولی برعکس ما زناخدا نکنه چیزی باشه خودشون و خونوادشون ول کن نیستن
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7703 از عطاری بگیرم؟.یعنی بنظرتون بخاطر همسرم باردار نشدم؟ خودم خوبم؟ بخدا همین ماه پیش دوتا فولی۱۶ و ۲ ... استرس نداشتع باش خب .حرفات همش استرسی هست ...من ک بچه ندارن عین خیالمم نیست بخدا .ب موقعش میاد باید خدا بده فقط، خریدنی ک نیست ...اینجوری نکن با خودت خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
shadi_mhmd عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 422 از عطاری بگیرم؟.یعنی بنظرتون بخاطر همسرم باردار نشدم؟ خودم خوبم؟ بخدا همین ماه پیش دوتا فولی۱۶ و ۲ ... اره ب احتمال زیاد اره عزیزم از عطاری بگیر برو سرچ کن کسایی ک شوهراشون آزمایش اسپرمشون پایینه میگنچیا خوردن خوب شده
shadi_mhmd عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 422 استرس نداشتع باش خب .حرفات همش استرسی هست ...من ک بچه ندارن عین خیالمم نیست بخدا .ب موقعش میاد باید ... چن سالته
زندگیم_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1226 استرس نداشتع باش خب .حرفات همش استرسی هست ...من ک بچه ندارن عین خیالمم نیست بخدا .ب موقعش میاد باید ... نمیدونی چ دردایی کشیدم خونواده همسرم تا پای طلاق بردنم خدانکنه بفهمن چیزی هست بدتر میکنن باهام
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7703 بعضی مردا میترسن ک بفهمن مشکل دارن زن چیزی بگه ولی برعکس ما زنا خدا نکنه چیزی باشه خودشون و خونوادش ... هر مشکلی باشع حل میشه .. خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
زندگیم_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1226 اره ب احتمال زیاد اره عزیزم از عطاری بگیر برو سرچ کن کسایی ک شوهراشون آزمایش اسپرمشون پایینه ... این دوتا ک گفتینو خودم زیاد شنیدم توکل ب خدا بدبختی واریکوسل هم داره اونو چ گلی بگیرم سرم
shadi_mhmd عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 422 بعضی مردا میترسن ک بفهمن مشکل دارن زن چیزی بگه ولی برعکس ما زنا خدا نکنه چیزی باشه خودشون و خونوادش ... دقیقا من همهههههه آزمایشام سونوهام همه چیییی رفتم ولی لعنت ب هرچی چایخونه س لعنت ب قلیون ک این آدم انقد وابسته شده و صدرصد اسپرمش ضعیفه ک نمیگیره من س ماهه اقدامم و خودم مشکل ندارم
زندگیم_دخترم مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 1226 هر مشکلی باشع حل میشه .. میدونم واقعاخدا حواسش هسچ کنیم ک بعضیامون صبور نیستیم
زینبببببببببببب عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 7703 نمیدونی چ دردایی کشیدم خونواده همسرم تا پای طلاق بردنم خدانکنه بفهمن چیزی هست ب ... وای عزیزمممم ب خاطر فشار اوناست ک اذیتی بگردم الهی ....من ک ب همشون گفتم فعلا بچه نمیخوام ب هیچ عنوان ...جوری جوابشون دادم دیگ چیزی نمیپرسن بعد اینم بگم با هم خوبیم ولی رابطه صمیمی نداریم با هم خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
shadi_mhmd عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 422 این دوتا ک گفتینو خودم زیاد شنیدم توکل ب خدا بدبختی واریکوسل هم داره اونو چ گلی ... فکنم باید عمل کنه