2777
2789

چندماه آشنا شدیم از لحاظ رفتاری خیلی مهربون و پسر خوبو مورد اعتماده ..مناسبت های مختلف با سلیقه کادو میخره و کاری از دستش برباید حتما برام انجام میده ..ولی یه اخلاقی که داره و من اصلا باهاش نتونستم کنار بیام  اینه که اصلا آن تایم نیست و زمان بندی هاش همیشه اشتباه اکثر اوقات همیشه قرارمون به تعویق میفته یکی دوساعت..‌همیشه هم سر اون ساعتی که فیکس کردیم بازم ده دقیقه گاهی نیم ساعت دیر میکنه جوری که وقتی میاد من عصبی میشم و نمیتونم ناراحتی و خشممو کنترل کنم بعدش بهم میگه تو خیلی حساسی و اینقدر نباید ناراحت بشی بعدش من عذاب وجدان میگیرم که چرا نتونستم خودمو کنترل کنم و شاید مشکل از منه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم بدون اينكه بگي

چندبار دير برو معطلش بذار

ببين چي ميگه ولي نگو بهش كه خواستي مقابله به مثل كني

بگو اره كاريهويي پيش اومد

اگه ديدي ريلكسه و ناراحت نشده

تو هم مثل اون شو

بنظرم تو کسی هستی که همه چیز رو برنامه ریزی می‌کنه و رو تایم حساس هست و اهل جزییات و دقیق کارکردنه.رو قواعد اخلاقی خودت پایبندی

ولی اون رو زمان حساس نیست اهل تصمیمات ناگهانیه شخصیت آسان‌گیر تری داره

هیچکدوم اشتباه نیست فقط شخصیت آدما فرق می کنه

خب یه بار فقط یه بار دیر برو مثلاً یکساعت سر قرار بذارش تا بعد نظرشو ببینی .خواهش میکنم یه بار هم شد ...

یبار ۲۰ دقیقه منتظرش گذاشتم یکم غر زد بعدش گفت عیب نداره من مثل تونیستم 

یبار ۲۰ دقیقه منتظرش گذاشتم یکم غر زد بعدش گفت عیب نداره من مثل تونیستم 

نه بیست دقیقه کمه مثل خودش باش همون قدر که اون منتظرت می‌ذاره همون اندازه 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫