2777
2789
عنوان

بچمونمیخام انگار چررررا؟

161 بازدید | 14 پست

رابطتون بابچه هاتون چطوره،چرامن  نمیتونم محبتمو بهش ابراز کنم همش میخام سرش دادبزنم دعواش کنم یاحتی بزنمش بعدشم عذاب وژدان میگیرم که من مادرخوبی نیستم ولی بازم نمیتونم دوسش بدارم نمیدونم چه مرگمه

اگه کوچولوعه بدتش بمن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکم به بچم کم میرسیدم شوهرم میگفت مگه نامادری هستی.گناه داره طفل معصوم نکن اینجوری

خودم بااینکه میدونم جز من کسیو نداره و..نمیتونم بخامش ومحبتمو بش بگم نمیدونم مشکل ازمنه لابد

از اول همینجوربودی، یا الان اینجوری شدی

نه یه چندساله اینجوری شدم ازوقتی بچه دوم وسوم اومدم دیگه بهش توجه نمیکنم مدام دادمیزنم سرزنشش میکنم انگاردوسش ندارم نمدونم چه مرگمه

بخاطر اینکه زمان قدیم بچه سرگرمی و لذت بخش و تفریح بود زن ها حق هیچ کاری نداشتن تا بچه دار میشدن عشق دنیارو میکردن الان زنا کلی سرگرمی دارن و زورشون میگیره مسیولیت و وظایف ینفر دیگه رو قبول کنند اینجوری میشه ک ادم قاطی میکنه بعد خودشو با مادرای قدیم مقایسه میکنه باز بدتر میشه اما راه حلش چیه 

ببین بپذیر ک بچت هست و اگر رابطتو باهاش خوب کنبب خودت راحت تری این اش کشک خالته بخوری پاته نخوری پاته

پس رابتطو خوب کن ک برای هر دوتون راحت تر باشه 

باهاش بازی کن بدون هیچ مزاحمی یعنی ن گوشی ن تلفن ن اشپزی باهاش قه قه بزن قل قلکش کن اب بازی خودش رام تو میشه اما اگر بی حوصله باشی اون پدرتو در میاره 

[QUOTE=329418998]بخاطر اینکه زمان قدیم بچه سرگرمی و لذت بخش و تفریح بود زن ها حق هیچ کاری نداشتن تا بچه دار میشدن عشق ...[/QUOT

احساس میکنم دیگه نمیکشم ازپس مسئولیتش بربیام خیلی اذیت میکنه یه حرفو ده بارباید بش بگم فقط بازی کنه درسم یه چی بنویسه بزاره کنار دیگه براش مهم نیس درسته یان،به زور مینشونمش پادرسش