2777
2789

چند شبه میترسم دیشب خیلی ترسیدم بااینکه خوابم میومد نتونستم بخوابم همش انگار یکی کنارمه یا پشتمه همش اینور اونور نگاه میکنم ولی چیزی تا بحال ندیدم 🥴🥴🥴🥴

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

منمممم

شب قبلش چیزی نمیخوری؟

من هرموقع غذای سنگین میخورم توهم میزنم 😂

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منمممم شب قبلش چیزی نمیخوری؟ من هرموقع غذای سنگین میخورم توهم میزنم 😂

غذا نه زیاد نمیخورم

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
چند شب پیش اینطوری شدم😰

خیلی بده آدمو خوف برمی‌داره تپش قلب گرفتم🤦‍♀️

یه زمانی فیلم ترسناک زیاد میدیدم ازین توهما میزدم

من فیلم ترسناک ندیدم تاپیکهای جن رو خوندم کاش نمیخوندم اصلا چرا انقدر در این باره تاپیک میزنن جن سایت شده والا

تازگیا فیلم ترسناک دیدی؟ 

نه تاپیکای اینجارو خوندم چندتا رو 

ووووووی موقع نماز صبح که همه جا تاریک و ساکته😬

🤦‍♀️🤦‍♀️هوفف

برو زیر پتو یا کمرتو‌تکیه بده به دیوار یعنی موقع خواب پشتت دیوار باشه

🤌🙏

نه تاپیکای اینجارو خوندم چندتا رو 

:)))) اسی هیچ چیزی خدا درست نکرده که باهاش بخواد عزیزترین موجوده خودشو اشراف مخلوقاتش اذیت کنه

پس خیالت راحت اینا همش زاده توهم ما آدماست چه غیر ارادی چه ارادی