2777
2789
عنوان

معذرت خواهی بابت تاپیک قبلی

189 بازدید | 11 پست

یه تاپیک زده بودم راجب چهره های مظلوم که گفته بودم از نظرم خوشگل نیستن. و ازشون بدم میاد..نمیدونستم نصف سایت چهرشون مظلومه و بهشون بر میخوره وگرنه تاپیک نمیزدم .اول خواستم یه معذرت خواهی از همتون کنم چون قصد دلخوری نداشتم و اولین بارم بود همچین رفتاری داشتم ک دلیل داره

یکی از دلایلش این بود ک همیشه بخاطر چهره شرو شیطونی که داشتم مورد قضاوت خیلیا قرار گرفتم نگید به شما مربوط نیست چون همون خیلیایی که میگم از خود من و شما تشکیل شده.. خیلی قضاوتای بد راجبم شد .ولی همچنان بودن کسایی که بخاطر چهره یدمظلومشون هفت خط بودنشون به چشم کسی نیومد 

منم خواستم اخلاق و رفتارم هم با چهرم ست کنم تا حداقل اگه قضاوتی راجبم میشه نسوزم 

ازتون ممنون میشم انقد از رو ظاهر قضاوت نکنید دنیا بی جوابتون نمیزاره ها دل ماها هم دله فکر نکنید فقط خودتون خدا دارید..🙏😘⁦♥️⁩صبحتونم بخیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپیک قبلی نبودم ولی اخلاق و چهره به هم ربطی ندارن عزیزم نه اونایی که چهرشون مظلومه دوروان نه اونایی که شر و شیطونن بدن! 

در کل با دید همه گرایی نباید در نظر گرفت 

شما خودت مورد قضاوت قرار گرفتی نباید بقیه رو بیای بخاطر این موضوع قضاوت کنی همون اشتباهو تکرار کنی که 

در کل خداروشکر متوجه شدی و انقدی باشعور هستی که این تاپیکو زدی 

عزیزم😘😘⁦♥️⁩

باور کن جدی میگم.از شانسم یه شوهر خشک گیرم اومد که باهام همراه نیست.بعضی وقتا به دخترام تو خونه آهنگ میزاریم ادای رقص خفنو درمیاریم. ولی شوهرم اینجور نیست

تو تاپیک قبلی نبودم ولی اخلاق و چهره به هم ربطی ندارن عزیزم نه اونایی که چهرشون مظلومه دوروان نه اون ...

گفتم ک چون اعصابم خورد بود این رفتار و داشتم از قصد یجورایی این کارو کردم حتی به سرم زده بود برای همیشه بد جنس بشم تا حداقل از قضاوت هایی ک راجبم میشه نسوزم

چهره مظلوم شر و شیطنو چجوری تشخیص میدین از رفتار طرف مشخص میشه کی شرع کی شیطون کی مطلوم

خیر یه سری چهره مثل المیرا دهقان مظلومن و ادم هم بکشن کسی باورش نمیشه یسری چهره مثل مثلا سارا رسول زاده خیلی شیطونه و هر خطایی سر بزنه ب این بیشتر شک میکنن تا المیرا دهقان 

ی چیزی هم که بدهکارمون کردی 😂 ببخشید که بقیه که ما هم جزشون بودیم قصاوتت کردن  در کل نه نظ ...

خیلیا از کی تشکیل میشه تو همون تاپیک قبلی هم میتونی همون خیلیارو ببینی انگار نصف مظلوما منتظر بودن من یه تاپیک برنم بیان کینه هاشونو جار بزنن 

خیلیا از کی تشکیل میشه تو همون تاپیک قبلی هم میتونی همون خیلیارو ببینی انگار نصف مظلوما منتظر بودن م ...

کیه عنه عزیزم ؟ 

والا الان رفتم خوندم تاپیکتو تو انگار بیشتر کینه داشتی 

بسه دیگه صداشو  بیشتر تز این درنیار هیشکی نفهمید 😂😂

All is one 
کیه عنه عزیزم ؟  والا الان رفتم خوندم تاپیکتو تو انگار بیشتر کینه داشتی  بسه دیگه صداشو& ...

طرف میاد میگه چهره وحشی کفتاره و کفتار صقت هر کی چهرش وحشیه خودشم وحشیم هیچی نیست عزیزم برو خدا روزیتو جای دیگ بده با آدم نادون نمیخوام بحث کنم دقیقا امثال تو ادمو از معذرت خواهی پشیمون میکنن برو بسلامت