2777
2789
عنوان

بیاید براتون صلوات بفرستم

51 بازدید | 7 پست

شوهرم داره میره کنکور بده دعا کنید قبول شه دعا کردید لایک کنید براتون صلوات بفرستم

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءلله که قبول میشه برای منم دعا کن بی زحمت ازمون ازمایشی برای کنکور دارم

تاپیک آخرم شرکت کنیدانشاالله حاجتتونومیدن حضرت ابوالفضل ع وامام رضا ع وامام جواد ع

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
کنکور چی میده؟

ارشد علوم تربیتی

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

ان شاالله کنکور خوبی میده  دعا میکنم  میشه دعا کنی اوکی بشه بینمون ؟🥺

ان شاالله عزیزم