2777
2789

من باردارم صد بار به شوهرم و خانوادش گفتم از اول من نمیتونم چهار طبقه پله برم بالا پایین خودشون مهم بودن اصلا درکم نکردن یعنی مادرشوهرم هی زنگ رو زنگ احساساتمون جریحه دار میکرد بخاطر شوهرم میرفتم خونشون

الان دیگه ماه هشتم احساس کردم بچه پایینه گفتم هیچ جا نمیرم میمونم خونه حتی خونه بابام نمی‌رفتم 

باز مادرشوهرم زنگ زد چرا نمیای اینا آخر مجبور شدم برم

باز میگفت فردا شبم بیا گفتم عمرا دیگه از پله نمیام بالا گفت پس نمیزارم شب برین خونه باید بمونید فردا همه دور هم باشیم هرچی گفتم بابا قرصم مونده لباسم مونده فلان گفت شوهرت میره میاره

شوهرم گفت من میرم خونه خوابم نمیره اینجا 

من و نگه داشتن که شوهرم فردا برگرده اگه من میرفتم نمیومدم خونشون باز شوهرمم نمیومد 

فکر نمیکردم واقعی شوهرم بره خونه یه پیامم نده جات راحته چیزی نمیخوای 

مم اینجا اسیر بمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرت دوست دارن شوهرت ولی عادی نیس

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

عزیزدلم...چقدر مادرشوهرت دوست دارههههههه...خداروشکرررر چه حس خوبی گرفتم.ناراحت نباش..یه شبه ..همین ا ...

نه عزیزم کارش گیره میخواد خونه تکونی کنه میترسه پسرش نیاد کمک

یه نه گفتن این‌قدر سخته ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه عزیزم کارش گیره میخواد خونه تکونی کنه میترسه پسرش نیاد کمک

خب پس فردا صبح یه تاکسی بگیر زودی برو ..بگو حالم اصلا خوب نیست تو خونه یه جوشونده مخصوص دارم شوهرم جاشو بلد نیست باید برم ..

عزیزدلم...چقدر مادرشوهرت دوست دارههههههه...خداروشکرررر چه حس خوبی گرفتم.ناراحت نباش..یه شبه ..همین ا ...

چقد مهربونی ،احساس تنهایی میکنم اینجا، هیشکی به فکرم نیست مادرشوهرم بخاطر بچه های خودش اینجوره 

شوهرمم راحتی خودش مهم تره

نمیزارن ،فک میکنن من میخوام پسرشون دور کنم 

خب جلو اونا به شوهرت بگو. ، فلانی زود به زود بهشون سر بزن وضعیت منو که می‌دونی چه جوری ام 

مادر بنده خدا دست تنهاست 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

خوابم نبرده اصلا

یه فیلم طنز دانلود کن بشین نگا کن 

بارداری روحیت حساس شده 

سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی بخاطرع این موضوعات خودتو ناراحت نکن 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️